Aventura unui pusti de 14 ani care s-a urcat la volanul unei masini furate, dupa ce a baut. Cum s-a terminat totul

Ultima actualizare: 17-01-2014 07:06
masina furata

 Un pusti teribilist de 14 ani din Arad si-a pus in pericol atat viata lui, cat si a altora, dupa ce a furat cheile masinii unui prieten si a condus pe un drum judetean chiar daca bause aproape jumatate de litru de visinata.

 Calatoria lui s-a terminat intr-un sant pentru ca pierduse controlul masinii furate. A ajuns in cele din urma la spital, unde medicii ii acorda ingrijiri. Se pare ca minorul nu e la prima isprava de acest fel, intrucat este a treia masina pe care o conduce fara stiinta proprietarului.

Totul s-a petrecut weekend-ul trecut, cand baiatul se afla la o petrecere in comuna Secusigiu din judetul Arad. Dupa ce s-a cinstit bine cu alcool, pustiul de 14 ani a observat ca unul dintre prietenii sai si-a uitat pe o masa cheile de la masina. Le-a luat si dus a fost.

Proprietarul masinii spune ca nici nu si-a dat seama ca ii lipsesc cheile, pana cand, tarziu in noapte a primit vestea ca masina i-a fost distrusa de pustiul teribilist.

“Era la un chef si el a baut, nu stiu ce a baut, a zis ca vrea sa vada cu cat merge masina. Si cu cat, nu stiu, nu am idee, pur si simplu. A iesit de pe sosea, pur si simplu, a facut accident, mi-a distrus masina, asta e…am ramas doar cu paguba. Mi-a furat masina, nu i-am dat eu cheile unui minor, fara carnet si pe deasupra si baut”, a spus Alex, proprietarul masinii.

Bunicii proprietarului masinii care il cunosc si ei destul de bine pe pusti, spun ca nu e la prima isprava de acest gen.

“A zis ca la Arad a mai facut asa ceva… el trebuie sa spuna, a zis ca a mai luat doua masini fara asta. A luat-o s-a dus si acum noi trebuie sa o reparam”, a spus bunicul lui Alex, proprietarul masinii.

Baiatul de 14 ani a ajuns la spital cu traumatism cranian si cervical, dar medicii spun ca e in afara pericolului.

Politistii au deschis un dosar penal pentru conducere fara permis.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO