Lovitura de 100.000 de dolari.Mecanicul unei familii a fugit cu o masina noua si bijuterii pretioase

05-01-2012 14:11


hot masina

Furt spectaculos la Arad. Un tanar angajat sa repare masina unei familii s-a intors in lipsa acesteia pentru a le sparge casa si a plecat cu bunuri de aproape 100.000 de dolari.

Pagubitii sunt aradeni care s-au stabilit de zece ani in SUA, dar au revenit in tara pentru a-si vizita rudele. In decembrie, au angajat un mecanic din satul Galsa sa le repare masina. Acesta a aflat astfel ca familia, care a inchiriat in cartierul Micalaca o locuinta pe perioada sederii, va pleca de Anul Nou la Viena. Asa ca s-a intors in noaptea de 30 decembrie pentru a da lovitura.

In locuinta sparta, hotul, care are 24 de ani, a gasit bijuterii cu pietre pretioase, care valoareaza 45.000 de dolari. A luat si un telefon mobil de ultima generatie, iar pentru ca lovitura sa fie si mai mare a furat si microbuzul pagubitilor, un Volskvagen Crafter care valoreaza peste 40.000 de dolari.

Intorsi in tara miercuri dupa-amiaza, membrii familiei s-au ingrozit sa vada ca locuinta era ravasita si au sunat la Politie.

”Dupa numai sase ore de la inceperea cercetarilor a fost retinut suspectul. Acesta si-a pregatit lovitura dupa ce a aflat de calatoria pagubitilor in afara tarii”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Camelia Tuduce.

Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru furt calificat.

 

Sursa: Pro TV

Tags: arad, furt, mecanic, galsa,

VIDEO PROTVPLUS.RO