Cosmar in trafic spre vama Nadlac. Sute de camioane blocheaza sensul de mers spre frontiera


Ultimul update: Miercuri 04 Iulie 2012 01:39
Data publicarii: Marti 10 Aprilie 2012 10:53
Categorie: Arad
camioane cozi

Traficul este de cosmar pe DN 7, intre Arad si Nadlac, dupa ce sute de camioane s-au indreptat deodata spre granita cu Ungaria, imediat ce aceasta tara a ridicat, noaptea trecuta, restrictiile pentru automarfare.

Camioanele nu au avut acces in Ungaria pe perioada Pastelui catolic, iar soferii stiau asta din timp, asa ca nu s-au mai indreptat doua zile spre granita. Insa noaptea trecuta, cand frontiera a fost redeschisa traficului greu, sute de camioane au ajuns deodata la Nadlac.

 

Asta a condus la formarea unei coloane care a blocat complet una din cele doua benzi ale DN 7, mai precis sensul de mers spre vama. “Se iau masuri de fluidizare a traficului. Pe o distanta de 13 kilometri inainte de frontiera, este complet blocat sensul de circulatie spre Ungaria, banda de mers fiind ocupata de camioanele care stationeaza”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Camelia Tuduce.

 

Politistii rutieri si de frontiera le recomanda soferilor care vor sa ajunga in Ungaria sa evite drumul spre Nadlac pana luni seara. Ei pot iesi dn tara prin Turnu sau Varsand, daca se afla deja in judetul Arad.

 

Intre timp, echipe mobile de politisti incearca sa asigura ordinea pe DN 7, pentru a nu exista soferi de TIR care isi pierd rabdarea si ies din coloana, riscand astfel sa blocheze traficul pe singura banda disponibila pentru circulatie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO