Ce a uitat o timisoreanca pe o masa in piata din Lipova. Reactia cand au cautat-o jandarmii

04-06-2013 14:49


Piata comerciala

 Intamplare care o putea costa scump pe o timisoreanca aflata in trecere, astazi, prin orasul aradean Lipova, dar care a avut un final fericit.

 Femeia, in varsta de 45 de ani, se afla in oras in interes de serviciu, dar a facut si o oprire in piata, pentru cateva cumparaturi. Si-a uitat insa pe o masa portofelul, in care avea aproape 700 de lei, cardurile bancare si actele de identitate.

O alta cumparatoare a gasit portofelul si a mers imediat la un echipaj de jandarmi aflat in piata, care a verificat continutul si a gasit inclusiv carti de vizita ale proprietarei, astfel ca a fost usor sa o contacteze. Ei au chemat-o la o intalnire fara sa-i precizeze motivul, pentru a se convinge ca portofelul ii apartine.

Emilia Finata, purtator de cuvant Jandarmeria Arad: „La intalnire, femeia a fost intrebata daca a pierdut ceva, iar atunci si-a verificat continutul gentii si a indicat ca este vorba de portofel. A fost foarte uimita, pentru ca nu stia ca l-a uitat in piata”.

Timisoreanca le-a multumit atat jandarmilor, cat si celei care a gasit portofelul, bucurandu-se ca si-a recuperat banii si actele inainte sa se intoarca acasa, astfel ca nu a fost nevoita sa mai faca un drum pana la Lipova.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO