Cat ar plati aradenii sa lucreze la stat. Doi barbati au bagat adanc mana in buzunar, dar degeaba


Ultimul update: Duminica 08 Septembrie 2013 00:32
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013 13:29
Categorie: Arad
euro

Un aradean s-a laudat cu "pile" la diverse institutii ale statului, spunand ca poate face angajari, insa pentru sume deloc neglijabile. Chiar si asa, doritorii nu au intarziat sa apara.

Una dintre victimele escrocului a platit nu mai putin de 3.050 de euro in speranta ca va prinde un post in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arad, desi angajatii de aici se plang ca nu castiga mai mult de 1.000 de lei pe luna.

Un alt aradean a platit 800 de euro pentru un post in cadrul Politie Locale, unde salariile sunt chiar mai mici la cei fara vechime. Niciunul nu s-a ales insa cu serviciul mult visat, iar cand au realizat ca au fost inselati, au depus plangere la procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad.

In mai multe randuri si in transe diferite, inculpatul a pretins si primit direct de la martorul denuntator G.C. suma totala de 3050 euro, iar de la martorul denuntator L.D.I., suma de 800 euro, pretinzand ca are influenta asupra directorului general adjunct de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protetia Copilului Arad si asupra directorului executiv de la Politia Locala si care, in schimbul banilor, ii vor angaja pe cei doi martori in instituiiile respective”, se arata intr-un comunicat al Parchetului.

Barbatul care a incasat banii este cercetat penal pentru trafic de influenta, iar prin rechizitoriul intocmit de procurori s-a dispus trimiterea in judecata, dosarul urmand sa fie solutionat de catre magistratii Tribunalului Arad.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO