Atentie cui dati bani! Unui cersetor i-a “crescut” piciorul “lipsa” cand l-au ridicat politistii

Ultima actualizare: 03-10-2013 06:54
cersetor prefacut

 Cu infirmitati fictive si haine murdare, cersetorii din Arad isi umplu zilnic buzunarele cu cateva sute de lei.

 Un barbat aparent fara un picior a fost ridicat de catre politistii locali din centrul orasului, unde castiga bani din mila publica. Barbatul se vaita ca nu isi gaseste un loc de munca din cauza “infirmitatii”, dar s-a dovedit ca este cat se poate de sanatos.

Politistii l-au pus sa se ridice in picioare, iar “minunea” s-a petrecut in fata ochilor celor care erau prea milosi. Barbatul si-a scos piciorul “lipsa” dintr-un crac al pantalonilor, unde-l tinea indoit.

Cersetorul este din Salaj si le-a spus politistilor ca l-a scos nevasta din casa. Se pare ca o duce bine in Arad, pentru ca, spun martorii, mananca doar de la fast-food. In plus, politistii au gasit asupra sa tigari, bere, un player audio si un CD cu „Guta Magnificul”.

Eugenia Crainic, purtator de cuvant Politia Locala: „Facem apel la ratiunea trecatorilor, care nu trebuie sa se lase manipulati de cersetorii din oras. Acestia sunt, intr-o proportie covarsitoare, oameni fara scrupule, care apeleaza la mila publica dupa ce isi trucheaza starea de sanatate, scopul lor fiind doar acela de a obtine bani prin nemunca”.

Zilele trecute, tot politistii locali sunt cei care au prins o femeie inseland intr-un mod similar trecatorii: si-a pansat mana astfel incat sa para ciunga.

Cand sunt prinsi, cersetorii cu handicapuri inventate recunosc cu seninatate ca scot si cateva sute de lei pe zi de la oamenii prea milosi. Cu toate acestea, amenzile primite raman neplatite.

Cei mai multi dintre cei care castiga bani in acest fel sunt veniti din alte judete, iar uneori sunt trimisi fortat acasa, dar se intorc sau o iau de la capat in alte orase.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO