Aradean tepuit la plata parcarii prin SMS, in Timisoara. Ce taxe suplimentare i-au fost impuse

08-04-2013 11:43


factura Timpark

 Sistemul de plata a parcarii prin SMS din Timisoara mai da si rateuri, astfel ca unii clienti sunt taxati suplimentar, chiar si de trei ori mai mult.

UPDATE Intrebat de reporterii stirileprotv.ro/vest cum a fost posibila aceasta situatie, primarul Timisoarei, Nicolae Robu a declarat scurt: "Acest lucru nu este adevarat. E culmea ca i s-a intamplat asta unui aradean". 

Ceea ce a patit un aradean, zilele trecute, probabil ca patesc multi soferi in Timisoara. In 4 aprilie, barbatul a parcat in trei locuri diferite din oras si a platit, de fiecare data, taxa de parcare afisata pe panouri, respectiv 25 si 35 de eurocenti, in functie de zona de stationare.

Cand a ajuns acasa, aradeanul a avut curiozitatea sa isi verifice online factura, descoperind ca a fost taxat suplimentar, cu cate 50 de eurocenti, pentru fiecare SMS trimis la 7406. Cu alte cuvinte, la tariful de parcare, a mai platit si un tarif pentru trimiterea mesajului la acest numar special.

Astfel, aradeanul a platit pentru parcare, in loc de 25 eurocenti, de trei ori mai mult, respectiv 75. Asta, in conditiile in care pe niciun panou nu este trecuta taxa de 50 de eurocenti pentru transmiterea SMS-ului.

Aradeanul a sunat la operatorul de telefonie mobila, iar angajatii si-au cerut scuze si au spus ca vor incerca sa afle care este cauza acestei taxari suplimentare. Se pare ca la mijloc este o eroare in sistemulul de de plata prin mesaje text, pentru care scot bani din buzunar, probabil, foarte multi soferi.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO