Fosta soție a lui Donald Trump, Ivana, îl acuză că nu știe să piardă. „Nu cred că are de ales”

Ultima actualizare: 10-11-2020 12:00
Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump - 7
Getty

Fosta soție a președintelui Donald Trump, Ivana, l-a acuzat că nu știe să piardă, după ce a anunțat că nu își va recunoaște înfrângerea în fața lui Joe Biden.

Donald și Ivana Trump au împreună trei copii, dar au divorțat în anul 1992 după ce Trump a avut o aventură cu Marla Maples, care a devenit ulterior a doua soție, conform Daily Star.

Cei doi au rămas prieteni, iar Ivana consideră că Donald Trump ar trebui să își recunoască înfrângerea, să meargă să se relaxeze în Palm Beach, Florida, și să accepte că i s-a terminat cariera politică.

Donald Trump a anunțat că nu își va recunoaște înfrângerea și a intentat acțiuni în justiție în mai multe state, deși Joe Biden a obținut suficiente voturi electorale pentru a deveni următorul președinte al Statelor Unite.

„Nu știe să piardă. Nu îi place să piardă, așa că o să lupte și o să lupte. Trebuie să admită că a pierdut. Vreau doar ca acest lucru să se termine, într-un fel sau altul. Chiar nu îmi pasă. Nu cred că are de ales. O să meargă în Palm Beach și o să joace golf și o să trăiască o viață normală, cred. Urăște să piardă, de asta sunt sigură. Dar dacă pierde, pierde”, a spus Ivana Trump.

În ceea ce privește cei trei copii pe care îi au împreună, Ivana a spus că sunt bine, dar speră că vor avea o viață mai normală acum că s-a terminat campania.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO