Câți copii are Donald Trump și cu se ocupă aceștia. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 20-10-2020 17:29
Câți copii are Donald Trump și cu se ocupă aceștia. GALERIE FOTO
Getty

Președintele american Donald Trump are cinci copii din trei căsătorii - trei cu prima soție, Ivana Trump, unul cu Marla Maples și unul cu actuala sa soție, Melania Trump.

Cei cinci copii ai actualului președinte american sunt: Donald Jr., Ivanka, Eric, Tiffany și Barron. De asemenea, Donald Trump are și 10 nepoți, conform The Independent.

Donald Trump îl va înfrunta pe candidatul democrat Joe Biden, fost vicepreședinte în timpul Administrației Obama, pentru un nou mandat de președinte al Statelor Unite. Alegerile vor avea loc în data de 3 noiembrie.

Mai multe imagini, în galeria foto de mai jos!

Donald Trump Jr. – 42 de ani

 

Primul fiu al lui Donald Trump și al primei sale soții, Ivana Trump, s-a născut în data de 31 decembrie 1977.

În prezent Donald Jr. este un susținător acerb al tatălui său și participă activ la campania electorală pentru realegerea lui Donald Trump.

În afară de implicarea în politică, Trump Jr. este vicepreședinte executiv al Trump Organisation și se află la conducerea companiei, alături de fratele său mai mic, Eric Trump.

Omul de afaceri este pasionat de sport și vânătoare, motiv pentru care a intrat în multe dispute controversate cu numeroase organizații care protejează drepturile animalelor.

„Mi-a luat 41 de ani să îmi dau seama că mă asemăn mai mult cu tata decât aș fi crezut. Modul nostru de acțiune este, cred, atacul”, spunea Donald Jr. anul trecut, conform Women’s Health.

Fiul cel mare al președintelui are cinci copii cu fosta sa soție, Vanessa, de care a divorțat în anul 2019, și formează în prezent un cuplu cu Kimberly Ann Guilfoyle, fostă prezentatoare TV la Fox News și actual membru al echipei de campanie a lui Donald Trump.

Ivanka Trump – 38 de ani

 

Ivanka Trump este al doilea copil al lui Donald Trump cu Ivana Trump și s-a născut în data de 30 octombrie 1981.

În prezent, Ivanka este consilier al președintelui la Casa Albă și a fost implicată activ în viața politică a tatălui său încă din anul 2017.

De asemenea, a fost implicată și în Trump Organisation, unde a deținut funcția de vicepreședinte executiv și a lucrat alături de frații săi, Donald Jr. și Eric.

Ivanka este căsătorită cu Jared Kushner, un om de afaceri și dezvoltator imobiliar american, iar împreună au trei copii.

Eric Trump – 36 de ani

 

Eric Trump este al treilea și ultimul copil al cuplului Donald și Ivana Trump și s-a născut în data de 6 ianuarie 1984.

Eric deține funcția de vicepreședinte executiv al Trump Organisation, la fel ca fratele său, Donald Jr. La fel ca frații săi, a fost implicat în viața politică a tatălui său încă din timpul campaniei electorale pentru alegerile din 2016.

Eric a absolvit Universitatea Georgetown din Washington DC, deși tatăl și frații săi mai mari au fost la Universitatea Pennsylvania.

S-a căsătorit în anul 2014 cu Lara Yunaska, fost antrenor personal și producător TV și au împreună doi copii.

Tiffany Trump – 26 de ani

 

Tiffany Trump, născută în data de 13 octombrie 1993, este singurul copil pe care Donald Trump l-a avut cu a doua sa soție, actrița Marla Maples.

Tiffany a fost crescută de mama ei în Los Angeles, după divorțul părinților, și a absolvit anul acesta Facultatea de Drept din cadrul Universității Georgetown.

„Felicitări fiicei mele, Tiffany, care a absolvit Dreptul la Georgetown. Un student grozav, o școală grozavă. Chiar aveam nevoie de un avocat în familie. Sunt mândru de tine, Tiff!”, a scris Donald Trump pe Twitter în luna mai.

Tiffany este, de asemenea, un susținător vocal al tatălui ei, dar nu a fost la fel de implicată în cele două campanii electorale precum cei trei frați vitregi.

Barron Trump – 14 ani

 

Barron Trump este fiul lui Donald Trump și al actualei sale soții, Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, și s-a născut în data de 20 martie 2006.

Cuplul prezidențial l-a ținut pe Barron departe de lumina reflectoarelor, deși locuiește la Casa Albă alături de ei, dar apare în numeroase fotografii făcute în timpul vacanțelor și călătoriilor celor doi.

Cel mai mic fiu al lui Donald Trump studiază la Școala Episcopală St. Andrew’s din Maryland, încă din anul 2017.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO