Imagini greu de crezut la alegeri. Oamenii au votat în urne improvizate în pubele sau butoaie de murături

Ultima actualizare: 10-11-2019 20:32
Imagini greu de crezut la alegeri
Facebook/ Cristi Neagoe

Unii alegători la alegerile prezidențiale au fost nevoiți să voteze în urne improvizate în pubele sau butoaie de murături, potrivit unor imagini apărute pe rețelele sociale.

Mai mulţi alegători au fotografiat şi au postat pe reţele de socializare urnele pe care le-au găsit în secţiile de votare în care au mers.

Într-o comună din judeţul Vâlcea, urna a fost improvizată într-un butoi de murături, în timp ce la Amsterdam alegătorii au găsit o pubelă neagră.

Descoperiți imaginile în galeria foto

”Aşa se votează la Amsterdam. Am mers până în Amsterdam pentru alegeri ca votul meu să ajungă tot la gunoi”, a scris, pe Facebook, un român.

Cei care i-au citit postarea, l-au încurajat cu mesaje ca ”Votul tău chiar contează, chiar dacă pare altfel”.

De asemenea, un alt cetăţean a postat pe Facebook urna găsită într-o secţie de votare din judeul Vâlcea. Aici, voturile sunt băgate într-un butoi de murături, scrie News.ro.

”Judeţul Vâlcea, comuna Susani, sat Râmeşti, 2019. Atât au putut! Imaginaţi-vă câte butoaie vor fi la alegerile locale! Butoiul ne face să râdem, iar pardoseala şcolii ne face să plângem”, este textul care însoţeşte fotografia.

Chiar dacă cei care i-au citit postarea aufăcut glume pe seama murăturilor care ar fi putut i puse pe iarnă în butoi, toţi au apreciat că voturile contează.

Secţiile de votare se vor închide la ora 21.00, dacă nu sunt cozi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO