„Șef sub acoperire” revine la PRO TV joi, 9 februarie 2023. Cristina Bâtlan va intra la propria companie sub altă identitate

×
Codul embed a fost copiat

Un nou sezon „Șef sub acoperire” începe la PRO TV, joi, 9 februarie 2023. Manageri de top intră în propria companie sub o altă identitate. Vor descoperi ce nu știau, fără să se lase descoperiți!  

Directorii unor companii de renume din România vor renunța pentru câteva zile la poziția de lideri și se vor transforma total pentru a intra, sub acoperire, în propria lor companie. Ce vor descoperi, cum se vor descurca în noua ipostază, ce povești de viață vor auzi, dar și ce destine vor schimba, vedem începând din 9 februarie, într-un nou sezon „Șef sub acoperire”, la PRO TV.

Șef sub acoperire, sezonul 3

În cel de-al treilea sezon, show-ul aduce emoție, povești impresionante, situații amuzante, dar și noi provocări pentru directorii unor companii cunoscute din România.

Timp de câteva zile, ei vor renunța la tot confortul pe care statutul lor îl oferă și vor trăi într-un motel modest, vor conduce mașini second hand, vor face tot ce le stă în putere pentru a-și ascunde identitatea și a lucra sub acoperire fără a fi descoperiți.

Aflat sub acoperire, șeful va afla direct de la sursă, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Ce antreprenori vor fi șefi sub acoperire în 2023

În acest sezon, telespectatorii vor putea urmări peripețiile sub acoperire a șefilor unor companii extrem de cunoscute precum Stay Fit Gym, Dulcinella, City Grill, One Star Security, Musette sau DPD.

Inspirați și motivați de dorința de a înțelege și mai bine ce se întâmplă în compania lor, șefii vor afla povești surprinzătoare ale unor angajați, vor vedea implicarea și devotamentul altora, dar și unele probleme pe care firma le are.

Cristina Bâtlan, primul șef sub acoperire

Sef sub acoperire

Primul șef care intră sub acoperire este Cristina Bâtlan, co-fondatoarea companiei Musette și unul dintre investitorii show-ului Imperiul Leilor.

”Merg sub acoperire să fiu mai aproape de oamenii mei, vreau să văd care sunt provocările lor și cum sunt ei și nu ar putea să ne spună nouă, ca și proprietari, adică ce simt ei și nu ne arată. Asta vreau să văd, cum e viața reală alături de ei!”, spune Cristina Bâtlan.

Experiența Cristinei Bâtlan ca angajată într-o fabrică de încălțăminte

Musette este un nume important în industria românească de încălțăminte și marochinărie. Cu 4 fabrici, 550 de angajați și o cifră de afaceri de 17 milioane de Euro, compania a produs până acum peste 2.5 milioane de pantofi. Cristina Bâtlan este fondator și Director Artistic, iar în această seară, de la 22:30, ea va intra sub acoperire în propria fabrică. Fiind foarte cunoscută printre angajați, Cristina se va transforma total și va adopta o altă identitate: ”Sub acoperire voi fi Elena Danciu, am 45 de ani, am două fete, sunt căsătorită și sunt fostă vânzătoare la un magazin second hand”, spune aceasta.

În prima zi sub acoperire, Cristina va merge în cea mai nouă fabrică a companiei, în care se fac pantofi pentru bărbați. Ea va ajunge la secția de modelare a pieselor și va fi ucenica unei angajate cu foarte mulți ani de experiență, de la care va trebui să învețe cum să întindă ștaifuri, să căptușească pantofi și să coasă – operațiuni pe care nu le-a mai făcut și care-i vor da mari bătăi de cap. ”Doamne, nu sunt în stare! M-am ars! Lucrează cu o mașină care este foarte încinsă și nu am știut să mă protejez. Cu ajutorul meu, producția nu a mers bine astăzi. Am fost super necalificată!”, va spune aceasta.

Ce va descoperi Cristina Bâtlan în propria firmă, cum se va descurca în noua ipostază, dar și ce povești de viață va asculta, vedem în această seară, de la ora 22:30, într-un nou sezon Șef sub acoperire, la PRO TV.
 

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Diseară, la Românii au talent, starea de bine e la putere! O nouă ediție din sezonul #14fenomen, de la 20:30
Diseară, la Românii au talent, starea de bine e la putere! O nouă ediție din sezonul #14fenomen, de la 20:30

Cei care vor să dea semnificație muncii și talentului lor, care cred într-un vis ce merită să fie descoperit de întreaga țară, care știu că pasiunea lor poate fi apreciată... își vor găsi locul!

Condamnarea la 23 de ani de închisoare pentru viol a producătorului Harvey Weinstein a fost anulată
Condamnarea la 23 de ani de închisoare pentru viol a producătorului Harvey Weinstein a fost anulată

Producătorul Harvey Weinstein - cândva cel mai puternic om de la Hollywood - a primit șansa de a scăpa de o pedeapsă de 23 de ani după gratii.

O femeie de 60 de ani a câștigat titlul de Miss Univers Buenos Aires 2024. GALERIE FOTO
O femeie de 60 de ani a câștigat titlul de Miss Univers Buenos Aires 2024. GALERIE FOTO

Alejandra Marisa Rodriguez, o avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, a câștigat titlul de Miss Univers Buenos Aires. Urmează ca aceasta să reprezinte orașul în finala Miss Univers Argentina 2024.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.