Zeci de cetățeni turci, internați la Brașov cu toxiinfecție alimentară


Ultimul update: Luni 09 Martie 2020 10:25
Data publicarii: Luni 09 Martie 2020 10:21
Categorie: Stiri actuale
Un număr de 21 de cetățeni turci au ajuns la spital în Brașov din cauza unei toxiinfecții alimentare

Un număr de 21 de persoane, cetăţeni turci, au fost transportaţi, luni dimineaţă, la mai multe spitale din municipiul Braşov, cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară, de la o pensiune din oraş, potrivit ISU Braşov.

Persoanele respective au fost preluate de echipaje ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, la Spitalul de Boli Infecţioase şi la Spitalul Militar ”Regina Maria”.

La faţa locului s-au deplasat şi echipe ale comisarilor de la Protecţia Consumatorului şi ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Braşov.

Conform unei informări transmise de şeful CRPC Braşov, Sorin Susanu, cei 21 de turci lucrau pentru o firmă de construcţii, care i-a cazat la respectiva pensiune.

”Cu toate că au declarat că nu se prepară produse alimentare în respectiva locaţie, comisarii ANPC au descoperit mai multe produse alimentare şi materii prime alimentare depozitate necorespunzător, veselă nedezinfectată, cât şi alte aspecte pe care vi le vom comunica ulterior”, a anunţat Sorin Susanu.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO