VIDEO. Polițiștii au organizat filtre masive în București după moartea lui Pian

Ultima actualizare: 05-08-2020 07:10

Polițiști din Capitală însoțiți de luptători de la trupele speciale și jandarmi au împânzit tot Bucureștiul. Acțiunea are loc în contextul uciderii lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu.

Din primele informații aflăm că oamenii legii opresc toate mașinile suspecte pentru verificare. Acțiunea este una de amploare și are loc în tot Bucureștiul, nu doar în Sectoarele 2 și 5 din Capitală, zone în care șeful Poliției Române anunțase că a mobilizat trupe de mascați.

Polițiștii au confiscat pistoale, sabii, pumnale, bâte.

Cele 5 persoane, în autoturismele cărora au fost găsite obiectele menționate mai sus, au fost conduse la o unitate de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, au fost întocmite 5 dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 372 Cod Penal.

Un cunoscut interlop a fost ucis marți-noapte, în Capitală, după un conflict ce aduce a reglare de conturi. ”Emi Pian”, pe numele lui adevărat Florin Mototolea, era liderul unei dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu.

Scandalul ar fi pornit la ora 3 noaptea, când a fost anunțat la 112 acest conflict sângeros, la care ar fi participat aproximativ 20 de persoane.

Cearta a izbucnit într-o casă din sectorul 6 al Capitalei, în zona cartierului Giulești, între 2 lideri ai unor grupări rivale de infractori. Este vorba despre ”Emi Pian”, șeful Duduienilor, și cel supranumit ”Napi”, care conduce clanul Spoitorilor din zona Chitila.

Ca o ”coincidență”, după câteva ore a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Bucureștii Noi (Chitila) - locuință care aparține unuia dintre liderii clanului Spoitorilor, rivalii Duduienilor. Acest caz este investigat de procurori și polițiști.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO