VIDEO. Dumitru Dragomir a sărit la bătaie, după ce a fost jignit de un protestatar

Dumitru Dragomir
Facebook / Ceausescu Marian

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care candidează pe listele PSD pentru Consiliul General al Capitalei, a fost implicat într-un scandal joi seară, după ce a primit o serie de reproșuri din partea protestatarului „Ceaușescu”.

 

Scandalul a izbucnit imediat după ce Dragomir, ajuns la 74 de ani, a ieșit din sediul unui post din televiziune. Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu” l-a acuzat de distrugerea clubului Universitatea Craiova și de servire a regimului comunist, potrivit Sport.ro.

Dragomir a s-a enervat în urma jignirilor și a sărit la bătaie, fiind oprit la timp de un alt bărbat care îl însoțea.

 

Marian Moroșanu: De ce mințiți atât de mult?

Dumitru Dragomir: Bă, cum te cheamă, mă, pe tine?

Marian Moroșanu: Ați fost sluga lui Ion Coman, a lui Postelnicu...

Dumitru Dragomir: A lui ...

Marian Moroșanu: Scursură comunistă!

Dumitru Dragomir: De ce minți?

Marian Moroșanu: Dar când ai fost condamnat pentru 3 ani că ai distrus Craiova? Cum a fost, mă, comunistule?

Dumitru Dragomir: Da, mă, da!

Marian Moroșanu: Ești o slugă, bă!

Dumitru Dragomir: Termină, dobitocule!

Marian Moroșanu: Ai fost o slugă, mă, o fosilă comunistă!

Dumitru Dragomir: Din ce trăiești, mă, tu?

Marian Moroșanu: Jigodiilor, fosilelor! Sunteți fosile comuniste!

Dumitru Dragomir: Cum ai zis, mă? M-ai jignit? Stai, mă, m-ai făcut jigodie?!

Marian Moroșanu: Bă, ia mâna de pe mine, comunistule!

Dumitru Dragomir: Cine e, mă, slugă?!

Dumitru Dragomir a declarat vineri dimineață ulterior pentru ProSport că ieșirea sa nervoasă a fost una caulculată. „Pentru mine e marketing”, a spus el.

„Domnule, pentru unii e scandal, pentru mine e marketing. Totul este calculat la mine. Aveam o mașină cu încă patru bodyguardzi în față, dacă mă enervam, ieșeau ăia de îl snopeau. L-am lăsat să mă jignească și m-am gândit în felul următor: dacă eu fug din calea unui nebun, ce crede lumea despre mine, domne? Păi, eu fug din calea nebunilor? Eu trebuie să liniștesc nebunii. Am transformat tot scandalul ăsta într-un marketing favorabil mie, pentru că l-am lăsat să mă jignească întâi. A, dacă nu zicea nimic, nici eu nu ziceam nimic, dar am gândit că pot să transform o acțiune din asta a unui nebun, într-o problemă de marketing pentru mine”, a declarat Dumitru Dragomir pentru sursa citată..

E o poveste, dar nu poți nici să lași prostul să te lovească sau să te jignească așa fără să răspunzi. Eu nu sunt genul de om care să întoarcă și obrazul celălalt dacă nu îmi dai o palmă. Nu, nene, te snopesc și eu! Chiar mă bucur! Nici dacă îl plăteam pe nenorocitul ăsta nu putea să îmi facă atâta publicitate.

Vai de capul meu! Să nu uitați că prima dată am fost învățat să bat! Dau cu pumnul ca Jackie Chan”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport

Cine este Marian Moroșanu

 

Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, este unul dintre protestatarii care au fost aproape în fiecare zi în Piaţa Victoriei.

În trecut, el a atras de mai multe ori atenția autorităților prin gesturile sale. De exemplu, în aprilie 2019, Marian Moroșanu a lipit un vas de WC pe sigla PSD și a transmis live pe Facebook protestul inedit de la sediul PSD.

Cu un alt prilej, acesta a aruncat cu o bancnotă de 1 leu în Darius Vâlcov.

Dragomir, condamnat la 4 ani de închisoare

 

În ianuarie 2019, Dumitru Dragomir a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi complicitate la spălarea banilor. Decizia nu era definitivă și a putut fi atacată.

Procurorii susţin că, în perioada aprilie 2009 - mai 2011, în calitate de preşedinte al LPF, cu sprijinul lui Florin Bădiţă, Bogdan Dumitru Dragomir şi Bodu SRL, Dumitru Dragomir a pretins suma de 3,5 milioane de euro de la Ioan Bendei, în calitatea acestuia de administrator şi acţionar al RCS&RDS SA, din care a primit suma de 3.100.000 de euro de la RCS&RDS SA.

Banii primiţi au fost disimulaţi sub forma unor plăţi făcute în cadrul unui contract de asociere în participaţiune, încheiat la data de 15 august 2009, pentru finanţarea unui local administrat de fiul lui Dragomir, Crystal Palace Ballrooms.

“Contractul respectiv a fost încheiat între societăţile Bodu SRL, deţinută de Dumitru Dragomir şi RCS&RDS SA, inculpatul Bendei Ioan beneficiind de sprijinul inculpaţilor Dinei Mihai şi Oprea Alexandru, administratori ai RCS&RDS SA. Banii respectivi au fost pretinşi şi primiţi de inculpatul Dumitru Dragomir în contextul executării, în perioada respectivă, a unui contract de cesiune a drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1, încheiat la data de 8 aprilie 2008 între LPF şi consorţiul constituit din societatea SC RCS & RDS SA, administrată de inculpatul Bendei Ioan şi o altă societate”, susţine DNA.

Citește și...
Cine este tânărul care a lovit o femeie însărcinată în opt luni și, ulterior, a fugit de la locul accidentului
Cine este tânărul care a lovit o femeie însărcinată în opt luni și, ulterior, a fugit de la locul accidentului

Un accident înfiorător a avut loc, joi seară, în Capitală. O femeie însărcinată în opt luni a fost lovită de un șofer, care a fugit de la locul accidentului.

Circulație la cale liberă pe M800 București-Constanța, din cauza unui marfar defect. Trenurile de călători, afectate
Circulație la cale liberă pe M800 București-Constanța, din cauza unui marfar defect. Trenurile de călători, afectate

Circulația pe magistrala București-Constanța a suferit modificări uriașe, după ce, vineri, un marfar s-a defectat.

Românii reclamă că se simt în pericol din cauza maidanezilor. Mulți câini de pe stradă fie au stăpân, fie au fost abandonați
Românii reclamă că se simt în pericol din cauza maidanezilor. Mulți câini de pe stradă fie au stăpân, fie au fost abandonați

După tragedia din București, unde o femeie a fost ucisă de căini pe un câmp de lângă lacul Morii, cei de la serviciile de ecarisaj din mai multe județe din țară sunt asaltați de sesizări.  

Recomandări
Primele condamnări obținute de Parchetul European condus de Kovesi. Ce a făcut un fermier italian cu fondurile europene
Primele condamnări obținute de Parchetul European condus de Kovesi. Ce a făcut un fermier italian cu fondurile europene

Justiția din Spania a pronunțat primele condamnări pentru fraude cu fonduri europene într-un caz instrumentat de Parchetul European (EPPO), condus de Laura Codruța Kovesi.

Raidul militar isrealian de la Jenin, cel mai sângeros din ultimii ani, ar putea isca o a treia revoltă palestiniană
Raidul militar isrealian de la Jenin, cel mai sângeros din ultimii ani, ar putea isca o a treia revoltă palestiniană

Raidul militar israelian de la Jenin a fost cel mai sângeros din ultimii ani și face ca o revoltă palestiniană să fie mai probabilă.

Ce ar putea România să cumpere de la francezi. ”Nu vom discuta doar despre corvete, ci și despre submarine”
Ce ar putea România să cumpere de la francezi. ”Nu vom discuta doar despre corvete, ci și despre submarine”

România ar urma să cumpere de la francezi cel puțin un submarin, pe lângă cele patru corvete pentru care există un contract în derulare, au declarat surse diplomatice de la Paris, care speră să obțină înțelegeri profitabile în țara noastră.