Vesti proaste pentru Mitica Dragomir. Fostul sef de la LPF nu va putea sa mearga la Budapesta, la meciul Romania-Ungaria

Dată publicare: 05-08-2015 13:53
Dată actualizare: 08-08-2015 05:53


Vesti proaste pentru Dumitru Dragomir. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa-i mentina controlul judiciar instituit in dosarul in care este judecat pentru acuzatii de delapidare si evaziune fiscala cu fondurile LPF, din drepturile TV.

Mitica Dragomir este in vacanta, insa a primit vestea si s-a suparat. Si-a dat seama ca este foarte posibil ca peste o luna de zile, cand Romania va juca un meci important la Budapesta, in cursa pentru calificare, ar trebui sa se faca comod in sufragerie sau dormitor si sa priveasca aceasta partida la televizor.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa-i respinga acea contestatie impotriva controlului judiciar, care a fost instituit in urma cu mai bine de 1 an. El a fost acuzat ca a delapidat mai bine de 2 milioane de euro din fondurile Ligii Profesioniste de Fotbal - bani proveniti din drepturile de televizare.

Mitica Dragomir, fost sef al LPF, si-ar fi dorit sa vada meciul LIVE pe stadion, insa asta ar fi insemnat ca judecatorii sa-i ridice interdictia de a parasi teritoriul Romaniei, ceea ce nu s-a intamplat. Controlul judiciar ramane in vigoare, la 16 luni de la instituirea acestei masuri.


VIDEO PROTVPLUS.RO