Unde au fost găsite două tinere dispărute din Brăila, date în urmărire internațională


Ultimul update: Marti 04 Februarie 2020 17:52
Data publicarii: Marti 04 Februarie 2020 17:42
Categorie: Stiri actuale

Două tinere de 15 ani din Brăila şi-au pus pe jar familiile, dar şi toată poliţia.

Cele două fete, colege de bancă în clasa a nouă, au dispărut de luni, după ora 14, după încheierea orelor, şi nu au mai dat niciun semn. Îngrijorate, rudele au anunţat poliţia, conducerea liceului şi Inspectoratul Şcolar.

Adolescentele au fost date în urmărire generală, naţională şi internaţională. Iar în urmă cu puţin timp, poliţiştii din Brăila au anunţat că fetele au fost găsite. Şi spun că şi-au petrecut noaptea la o colegă.

Fetele sunt colege de bancă, la o clasă de Ştiinţe sociale din cadrul Liceului Mihail Sebastian din Brăila. Pentru că niciuna dintre ele nu a revenit acasă după ore, după lăsarea întunericului, rudele cuprinse de îngrijorare au anunţat poliţia.

Geanina Niculae, IPJ Brăila: „Aseară, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila s-a prezentat mama şi fratele a doua minore, ambele în vârstă de 15 ani, ar fi plecat împreună în mod voluntar şi nu au mai revenit."

Fetele au fost date în urmărire naţională şi internaţională. Amândouă aveau telefoanele mobile închise, dar, la un moment dat, una dintre ele a postat un scurt clip, pe o reţea socială, în care apărea ascultând muzică tare, într-o maşină de lux.

Georgeta Rusu, director Liceul Mihail Sebastian, Brăila: „Ieri au fost la şcoală la toate şase ore. Ambele eleve, sunt în clasa a nouă. Au câteva absenţe în catalog, deci, în general, au fost prezente la ore, au note, au tot ce le trebuie, suntem cu toţii miraţi, ca să vă spunem drept, că nu au dat semne că ceva nu este în regulă."

Poliţiştii au discutat atât cu diriginta clasei, cât şi cu unii dintre colegii celor două fete, ca să afle cât mai multe detalii. 

Una dintre fete i-a răspuns mamei la telefonul mobil şi i-a spus unde se afla. În scurtă vreme, cele două eleve au fost găsite în Brăila şi, potrivit reprezentanţilor poliţiei, nu au fost victimele vreunei infracţiuni.

Dezastru în Brazilia, după furtunile violente. Cel puțin 54 de oameni au murit
Șapte persoane dispărute, în urma unei avalanșe pe vârful montan Annapurna
Avalanșe în Kashmirul indian și pakistanez. Zeci de persoane au murit
VIDEO PROTVPLUS.RO