Un tânăr din Suceava a sunat la poliție ca să reclame furtul telefonului, la o petrecere. Ce a urmat

Ultima actualizare: 01-01-2021 16:41
Un tânăr din Suceava a sunat la poliție ca să reclame furtul telefonului, la o petrecere. Ce a urmat
Shutterstock

Un tânăr din Suceava a sunat la Poliție ca să reclame că i-a fost furat telefonul, la o petrecere. Primul lucru pe care l-au făcut polițiștii a fost să-l amendeze, pentru că a părăsit domiciliul după ora 23, în plină stare de alertă.

Tânărul din Comănești a sunat la 112 în noaptea de marți spre miercuri, spunând că persoane necunoscute i-au furat telefonul, în timp ce participa la o petrecere în casa unei rude.

Până la eventuale lămuriri privind furtul, polițiștii au pus în aplicare Legea 55/2020, cu privire la interdicțiile privind circulația și petrecerile private, pe timp de noapte, relatează publicația Monitorul de Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de 29 spre 30 decembrie, în jurul orei 2.00, polițiștii de la Secția Rurală Dărmănești au preluat un apel la 112, în care un tânăr din comuna Comănești sesiza că i s-a furat telefonul în timp ce se afla la o rudă, pe raza satului Humoreni. Din cercetări a rezultat că în seara zilei de 29 decembrie, apelantul a mers la domiciliul unchiului său, unde a petrecut cu mai multe persoane, inclusiv unele pe care nu le cunoștea.

Tânărul care a sunat la 112 a fost găsit în stare de ebrietate și nici nu știa numele persoanelor cu care a petrecut. Mai mult, în casa din Humoreni unde a avut loc presupusul furt nu a fost depistată nici o altă persoană străină.

Pe lângă amenda pentru părăsirea nejustificată a domiciliului, polițiștii au deschis și un dosar penal pentru furt calificat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO