Un tanar de 23 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, dupa ce a fost atacat in plina strada de doi indivizi de etnie roma. Agresorii l-au lovit cu pumnii si cu batele, chiar sub ochii iubitei sale.

Baiatul a fost salvat de clientii unui local din apropiere, iar intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere din zona. In final, agresorii au fost identificati de politisti si sunt cercetati in libertate.

Tanarul era impreuna cu iubita sa in fata blocului unde locuieste, cand a fost atacat de doi indivizi. Totul se pare ca a pornit de la un conflict mai vechi dintre iubita sa si o fosta colega de scoala. Rivala fetei a venit impreuna cu fratii sai sa le dea o lectie.

Cand s-au vazut atacati, baiatul si iubita lui au incercat sa fuga. Au fost insa prinsi de agresori, in fata unui local din apropiere. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum atacatorii il lovesc pe tanar cu batele, pumnii si picioarele.

Noroc ca mai multe persoane care erau la terasa localului au sarit imediat in ajutorul tanarului. Mama lui a vazut scandalul de la balconul blocului si a venit intr-un suflet sa vada ce s-a intamplat.

Viorica Topor, mama victimei: “Conflictul a aparut de la prietena fiului meu, care a avut o colega in liceu cu care a avut niste conflicte. Nu stiu ce a fost intre ele, normal ca fiul meu a aparat-o pe prietena lui.

Tanarul a ajuns la spital cu rani la cap si la umar. Politistii i-au identificat in scurt timp pe cei doi frati, banuiti ca l-au batut. Iar dupa audieri, procurorii au hotarat sa-i cerceteze in stare de libertate.

Tanarul agresat care a ajuns la spital nu are rani care sa-i puna viata in pericol, asa ca nu a ramas internat. Joi dimineata, el si-a scos un certificat medico-legal si a depus o plangere la politie. Anchetatorii au deschis un dosar pentru loviri si alte violente, insa in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie victima, incadrarea juridica a faptei se poate schimba. Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii risca pana la doi ani de inchisoare.