Un tânăr a devenit violent după ce nu a fost lăsat să intre în zona food court a unui mall din Cluj fără certificat Covid

Ultima actualizare: 22-10-2021 12:16
Certificat covid
Shutterstock

Un tânăr care a insistat să intre în zona de food court a unui mall din Cluj abia a fost oprit de paznici, după ce a devenit violent.

Era în zona food court, la intrare in food court. Baiatul a sărit la bătaie, fiindcă i s-a cerut certificat și nu a fost lăsat să intre. A venit un paznic și împreună cu domnul în cămașă l-au lovit de mai multe ori. Dar totul a început din cauza băiatului. El a sărit la bătaie”, a spus un martor pentru Știri de Cluj.

IPJ Cluj a transmis, apoi, că, de fapt, ar fi fost vorba despre doi tineri care voiau să intre în respectiva zonă fără certificat de vaccinare.

În cursul serii de ieri, 21 octombrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală care s-a derulat într-un centru comercial din localitatea Florești, între agenții dispozitivului de pază și alte două persoane. În urma verificările preliminare efectuate de polițiștii deplasați la locația indicată, s-a constatat că doi tineri care se aflau în interiorul centrului comercial ar fi intenționat să se deplase în zona Food Court, fără prezentarea Certificatului Verde persoanei care desfășura activități de verificare în acest sens. Ulterior, aceștia i-ar fi adresat expresii jignitoarea agentului de pază și l-ar fi agresat fizic”, a transmis IPJ Cluj.

Poliția a transmis că a fost dată o amendă de 1.000 de lei pentru scandalul provocat și o altă sancțiune pentru nerespectarea prevederilor referitoare la obligația persoanelor de a prezenta dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind Covid-19.

De asemenea, în cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au demarat verificări asupra modului de acțiune al personalului de pază”, a adăugat IPJ Cluj.

Vezi AICI video

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO