Un suporter al FC Botosani a castigat un Logan la o tombola. Motivul tragicomic pentru care nu poate ridica premiul


Ultimul update: Duminica 27 Decembrie 2015 08:40
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2015 15:21
Categorie: Stiri actuale
tombola

Echipa FC Botosani au organizat o tombola, in urma careia un suporter al echipei a castigat o masina Dacia Logan. Din nefericire pentru castigator, acesta nu va putea sa-si ridice premiul deoarece a aruncat biletul, relateaza Adevarul.

"Suporterul extras la tombola a fost Stefan Ciocan, un impatimit al echipei. Din pacate, acesta nu a putut prezenta originalul tichetului de acces la meci, necesar pentru validarea premiului. Astfel, se va organiza o noua tombola, cu un nou regulament", se arata pe site-ul echipei de fotbal.

"L-am aruncat pentru ca am crezut ca nu mai are nicio valoare. Am crezut ca obiectul extragerii este acel talon, nu biletul. Nestiind regulamentul, l-am aruncat. Cu siguranta voi fi si la meciul urmator. Asta e ideea ca nu am pierdut nimic. Cand iti propui ceva si nu castigi atunci e un esec, dar eu nu mi-am propus sa castig. Eu am venit la meci. Am venit sa vad meciul. E un semn bun ca am fost extras. Celelalte doua bilete le am, numai pe asta nu-l gasesc", a declarat Stefan Ciocan, potrivit Adevarul.


 

Sursa: Adevarul

VIDEO PROTVPLUS.RO