Un sofer nerabdator a lovit in plin un motor pe care se aflau doi tinerei. Motocicleta a zburat 6 metri prin aer, dupa impact

Ultima actualizare: 02-07-2014 01:31

Un sofer nerabdator, dintr-o localitate de langa Bistrita, a sfidat legile rutiere si a trecut cu masina peste linia continua. Nici prin cap nu i-a trecut insa ca in acelasi timp, la fel de grabit, era si un motociclist, care mai transporta un tanar.

Cele doua autovehicule s-au ciocnit violent, iar motorul a zburat prin aer aproximativ 6 metri. Din fericire, cei implicati au scapat cu viata.

Soferul masinii recunoaste ca a vazut motocicleta, dar a crezut ca daca accelereaza are timp sa vireze la stanga si sa traverseze, practic, soseaua. N-a apreciat foarte bine distanta si impactul s-a produs.

In urma impactului, motocicleta pe care se aflau doi tineri a fost aruncata sase metri, iar martorii s-au ingrozit.

"Eu am vazut motocicleta deasupra mea si striga toata lumea", spune o localnica.

Politistii si-au dat seama ca motociclistul avea ceva de ascuns. Tanarul nu avea  permis corespunzator categoriei.

Cei doi tineri de pe motocicleta au fost raniti si transportati la spital. Medicii spun ca viata lor nu a fost pusa in pericol.

Acum, atat soferul masinii, cat si motociclistul sunt cercetati penal. Primul pentru vatamare corporala din culpa. Al doilea, pentru ca a circulat pe un drum public fara permis de conducere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO