Recidivist, condamnat după ce și-a amenintat vecinul polițist. ”Spunea că-mi bea sângele”


Ultimul update: Vineri 21 Iunie 2019 17:40
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2019 16:47
Categorie: Stiri actuale

Eliberat din închisoare, unde a stat zece ani pentru o crimă, un bărbat din judeţul Iaşi a devenit spaima comunităţii.

Îşi teroriza familia şi a început să-l ameninţe cu moartea pe un poliţist local. Iar în barurile din zonă, s-a lăudat că le va face rău şi rudelor agentului. Acum recidivistul a fost condamnat din nou la detenţie.

Recidivistul a ajuns iar la închisoare în urmă cu două zile, după ce în vara lui 2017 l-a amenințat direct pe poliţist şi a spus de mai multe ori, în preajma unor săteni, că îi va nenoroci familia.

Revoltat, poliţistul, care locuieşte în apropiere de casa individului, a depus plângere penală.

Viorel Botezatu, victimă: "Începea cu ameninţări la adresa familiei mele, eu locuind în zonă, ameninţări cu acte de violenţă, viol la adresa familiei."

Reporter: "V-a fost frică de acest individ?"

Victimă: "Normal. În barurile din localitate spunea ameninţări că-mi bea sângele. Familia mea efectiv nu m-a lăsat să fac asta, temându-se. Dar dacă nu aş face eu, ce ar face un cetăţean de rând?"

Oamenii din localitate vorbesc cu frică despre individul condamant şi despre familia acestuia. De când bărbatul şi tatăl său au ieşit din închisoare, scandalurile se ţin lanţ.

Bărbat: "Familia din tata a fost aşa, au avut probleme cu poliţia, tatăl lor a fost în puşcărie mai mult. Permanent fac scandal. Ei sunt o ameninţare pentru că el este dispus să facă orice".

Localnic: "Numai răutăţi au făcut în satul ăsta. nu ştiu cum de-i mai lasa poltiia. Eu veneam pe jos de la biserică şi a vrut să dea cu căruţa peste mine, m-am ferit şi mi-au dat una, numai că nu am căzut jos".

În 2004, bărbatul şi tatăl său au fost condamnaţi pentru că au omorât în bătaie un vecin.

Elena Găină, sora bărbatului ucis de criminal: "Sunt nişte oameni răi, din tot satul ei sunt cei mai răi. Mi-a spus să-I zic lui Petre că-l omoară în noapte. Şi seara a venit "hai Ileana că l-a omorât pe Petrea".

Sentinţa dată acum pentru ameninţare, de 4 ani şi 8 luni de închisoare, este definitivă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO