Un politist si un caporal din Armata Romana au fost arestati. Sunt acuzati ca au ucis un om dintr-un motiv revoltator

Ultima actualizare: 16-01-2015 07:02
crima, Domnesti

Un politist si un caporal din Armata Romana sunt acuzati ca au ucis un barbat, in varsta de 47 de ani, din comuna ilfoveana Domnesti.

Ambii au fost arestati, iar motivul crimei i-a lasat pana si pe anchetatori fara cuvinte. Victima nu si-ar fi mânat calul de la caruta suficient de repede si asta i-a enervat pe cei doi atacatori.

Victima un barbat de 46 de ani se afla intr-o caruta cu lemne si se indrepta catre casa, in momentul in care a fost ajuns de o masina. inauntru se aflau doi tineri care au fost deranjati se pare de faptul ca atelajul mergea prea incet.

Victima voia sa descarce lemne, suspecti sa treaca mai repede. Omul le-a spus iritat: aveti loc acum? A fost elementul care a declansat atacul.

"S-au repezit amandoi intr-o fractiune de secunda si au deschis usile. Unul dintr-o parte, altul din alta i-au dat un pumn si pe urma cu cutitiul, am strigat la ei nu cu cutitul, de ce faceti asta? Eu chiar am crezut initial ca ei se dau jos ca sa ne ajute", spune Ioana Andrei, sotia victimei.

Cei doi atacatori sunt unul politist in comuna Domnesti si celalalt, cumnatul sau, caporal la o unitate militara din Bucuresti. Amandoi au fost gasiti de politisti. Insa pentru familia victimei, toate acestea nu mai conteaza. Barbatul, casatorit si cu doi copii, nu a supravietuit loviturilor de cutit.

Cei doi agresori au fost arestati preventiv- militarul pentru complicitate la omor , iar politistul, cumnatul lui, pentru omor.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO