Un motociclist care nu purta casca a murit dupa ce a fost lovit pe un bulevard din Capitala. Manevra fatala a unui sofer

Ultima actualizare: 30-07-2014 06:59

Un motociclist a fost lovit de un autoturism, pe un bulevard din Capitala. Soferul nu i-a acordat prioritate cand a venit de pe o strada laterala, si l-a izbit in plin. Din cauza ranilor foarte grave, a murit la spital.

Soferul, aflat in masina impreuna cu sotia si copilul, a vrut sa intre de pe o straduta laturalnica pe Bulevardul Constantin Brancoveanu.

"Domnul cu masina de Mehedinti a iesit prea in fata, nu a acordat prioritatea care trebuia de stanga, nu avea voie sa faca stanga pe linia continua si l-a luat din plin pe cel cu motocicleta, l-a rostogolit de doua ori pe masina acestuia", povesteste un martor.

Motociclistul, care nu purta casca de protectie, a fost grav ranit si a ajuns la spital, cu mai multe fracturi si traumatisme. Din pacate, nu a supraveituit. Celelalte persoane implicate in accident au scapat tefere. Soferul a ramas la fata locului, ca sa le explice politistilor ce s-a intamplat.

"Din primele cercetari si din avariile existente rezulta ca un autoturism a patruns in bulevardul Brancoveanu de pe o straduta avand indicatorul cedeaza trecerea si a tamponat un motociclist", a spus comisarul Marius Maghiari, Brigada Rutiera.

Politistii au inceput verificarile si il pot acuza pe sofer de ucidere din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO