Un fost pușcăriaș din Bacău și-a amenințat familia cu moartea. A fost dat afară de poliție


Ultimul update: Vineri 03 Mai 2019 17:29
Data publicarii: Vineri 03 Mai 2019 16:19
Categorie: Stiri actuale

Un fost puşcăriaş din judeţul Bacău ar putea ajunge din nou după gratii pentru că îşi terorizează soţia şi cei trei copii. Femeia a cerut disperată ajutorul poliţiştilor.

Le-a povestit că soţul sau face scandal în casă, sparge geamurile şi ameninţă cu moartea întreagă familie. Agenţii au intervenit şi au emis la fața locului un ordin de protecţie provizorie împotriva lui. Măsura nu l-a intimidat însă pe individ!

Bărbatul de 47 de ani a mai fost închis, pentru fapte săvârşite cu violenţă. Cei care îl cunosc spun că toate mecazurile îi vin de la băutură. Aşa a fost şi acum, când femeia cu care este căsătorit de 20 de ani a cerut intervenţia de urgenţă a poliţiştilor.

Când au ajuns în casă, agenţii au găsit-o pe femeie în stare de şoc, după ce bărbatul spărsese geamurile şi îi ameninţase cu moartea şi pe ea şi pe copii - cu vârste între 9 şi 17 ani.

Dat afară din locuinţă de poliţişti, bărbatul a rupt chiar în faţa lor ordinul de protecţie care îi interzicea să se apropie de familia sa, timp de cinci zile. Apoi s-a întors cu scandal, de trei ori.

Cătălina Creţu - IJP Bacău: "Întrucât acesta nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie poliţiştii au întocmit un dosar penal"

În trecut, soţia individului a fost nevoită să plece în mai multe rânduri de acasă din cauza scandalurilor. Dar după câteva zile se întorcea, pentru copii.

De altfel, psihologii atrag atenţia că în astfel de situaţii, tocmai copiii suferă cel mai mult.

Avertismentul psihologilor

Lorena Bolfă - psiholog clinician: "Pot să aibă tulburări de comportament, depresii, stări de anxietate."

Angajaţii de la Protecţia Copilului s-au autosesizat şi vor începe o anchetă, care să vină în sprijinul soţiei şi copiilor.

Simona Boghiu - DGASPC Bacău: "Se va lua o decizie care poate însemna fie menţinerea în familia a copiilor cu un pachet de măsuri de consiliere fie asigurarea unor măsuri de găzduire."

Bărbatul de 47 de ani riscă să ajungă din nou în puşcărie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Imagini revoltătoare: un recidivist a agresat un polițist, apoi i-a scuipat pe colegii săi
Satul din Moldova unde a mai rămas doar o pisică. Ultimii localnici s-au ucis între ei
VIDEO PROTVPLUS.RO