VIDEO. "Bebe" da lovitura la pariuri. Talhareste trei tineri care tocmai castigasera 1.200 de lei

Dată publicare: 07-12-2011 18:28
Dată actualizare: 06-11-2012 17:22


Hotilor incepe sa le placa haina Statului. Este si cazul unui recidivist, care s-a recomandat "de la Politie" si in felul acesta a reusit sa jefuiasca trei tineri ziua, pe lumina.

Incidentul a avut loc in sectorul 3 al Capitalei, iar infractorul a facut rost, in cateva secunde, de 1.200 de lei si trei telefoane mobile. Din fericire, a fost prins.

Florin Gheorghe, Bebe, pentru prieteni. Individul in varsta de 31 de ani a fost filmat de camerele de supraveghere ale unei firme in timp ce discuta cu trei baieti, care ieseau fericiti dintr-un centru de pariuri sportive.

Tocmai castigasera 1200 de lei, cand Bebe le-a spus ca e de la politie. Sub pretextul ca stie ca cei trei au comis ilegalitati, falsul politist i-a convins sa se suie in masina lui si le-a luat banii si telefoanele mobile.

Apoi i-a lasat sa plece, dupa cum se vede si din imagini. Abia cand s-au dezmeticit, victimele au mers glont la Sectia 13, ca sa depuna plangere.

Desi neaga toata povestea, Florin Gheorghe va ramane dupa gratii cel putin 29 de zile. Barbatul este recidivist. A fost inchis 8 ani, dupa ce a comis un furt, a intrat cu masina in doua echipaje de politie si a ranit doi ofiteri.

Tags: hot, fals politist, jaf,


VIDEO PROTVPLUS.RO