Razbunare in familie. Un cioban de 54 de ani, in stare grava la spital dupa ce ar fi fost batut de propriii nepoti

Dată publicare: 22-07-2014 14:15
Dată actualizare: 25-07-2014 07:26


Un cioban de 54 de ani dintr-o comuna din judetul Galati a ajuns in stare critica la spital, dupa ce a fost batut crunt de patru indivizi care au navalit peste el, in toiul noptii.
 

Bietul om povesteste ca doi dintre agresori ar fi chiar nepotii lui, suparati ca baciul i-ar fi denuntat la politie pentru mai multe furturi.

Neculai Presura, victima: "Nu-i mai satura, domnule, de furat! I-am dat eu pe ei in primire, la politie si la primar, si acum sa se razbune, sa ma omoare."

Ciobanul de 54 de ani a ajuns mai mult mort decat viu la spitalul din Galati. Povesteste ca patru indivizi au dat buzna peste el la stana, la doua noaptea, si l-au batut cu batele pana cand au crezut ca l-au omorat. Dupa cateva ore, bietul om si-a revenit si a reusit sa ceara ajutor.

Dr. Lucica Grigorica, purtator de cuvant la Spitalul Clinic de Urgenta Galati: "A prezentat un traumatism toracic cu fracturi costale si un pneumotorax stang, care a impus interventie chirurgicala. Mai asociaza fracturi la nivelul antebratului si echimoze multiple."

Ciobanul i-a povestit sotiei ca i-a recunoscut pe doi dintre atacatori: erau nepotii pe care ii acuzase de mai multe ori ca traiesc din furat.

"Ei nu au plecat fara sa stie locul, fara sa stie anume ca el este acolo! El totusi i-a recunoscut pe astia doi, despre care noi intr-adevar banuim ca ei sunt", spune Saftica Presura, sotia victimei.

Politistii il vor audia si pe fiul victimei, in varsta de 25 de ani, pe care multi oameni din sat il considera implicat in scandal. Tanarul insa sustine ca e nevinovat:

Dorin Presura, fiul victimei: "Eu nu ma prea intelegeam bine asa cu tata. Si oamenii din sat spuneau ca eu sunt autorul principal. Dar eu vreau sa demonstrez ca nu sunt eu, sa merg cat mai inainte, ca tata sa nu ramana in spital, iar vinovatii sa nu fie pedepsiti pentru treaba asta."

In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, incadrarea juridica a faptei ar putea fi modificata.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO