Un barbat din judetul Buzau a platit cu viata pentru cateva minute de racoare. Fiul sau a asistat neputincios la tragedie


Ultimul update: Sambata 15 Iulie 2017 07:15
Data publicarii: Miercuri 12 Iulie 2017 07:51
Categorie: Stiri actuale

Aflat la munca la o stana, a intrat intr-o balta sa inoate, dar apa era mai adanca decat a crezut si nu a mai reusit sa se intoarca la mal.

Crunt este si ca intreaga scena s-a petrecut sub ochii fiului sau adolescent. Barbatul de 54 de ani era din localitatea Berca si a venit impreuna cu fiul sau de 14 ani la o stana din apropierea Buzaului sa ajute un prieten.

Era foarte cald si a vrut sa se racoreasca intr-o balta formata intr-o balastiera, aflata la cativa pasi. N-a mai reusit sa ajunga insa la mal.

Dan Sitaru, prieten: "A ajuns acolo, mai avea vreo 2 metri sa iasa si i-a zis baiatului ca nu mai poate. A zis ca nu mai poate si s-a lasat la fund si nu a mai iesit."

Baiatul a fost cel care a dat alarma. Pompierii au inceput rapid cautarile, cu o barca cu motor.

Eduard Dumitriu, ISU Buzau: "Am ajuns la fata locului intr-un timp relativ scurt. Am reusit extragerea acestuia dupa o balta de excavare formata pe raza comunei Radu Pasi."

Medicii l-au resuscitat cateva zeci de minute pe barbat, dar inima lui s-a oprit. Balta in care s-a inecat are peste 3 metri adancime.

Tags: deces, victima, inecat,

VIDEO PROTVPLUS.RO