Un barbat din Dambovita a murit dupa ce a cazut intr-o groapa nesemnalizata. Familia cauta dreptate in instanta

Dată publicare: 20-10-2015 07:42
Dată actualizare: 23-10-2015 07:05


Un subofiter de la ISU Dambovita vrea sa-si caute dreptatea in instanta, dupa ce si-a gasit tatal mort intr-o groapa plina cu apa.

Familia sustine ca lucrarea nu era imprejmuita si nici semnalizata, iar victima a cazut pur si simplu in groapa. Omul, in varsta de 60 de ani, a fost gasit abia a doua zi, insa nu mai avea suflare.

Intamplarea s-a petrecut in localitatea Pietrari, din judetul Dambovita. Localnicii spun ca barbatul, in varsta de 60 de ani, se intorcea seara acasa. Pentru ca nici iluminatul public nu functioneaza in localitate, dar nici groapa, proaspat sapata, nu era imprejmuita, omul a alunecat.

Fiul victimei: "Fiind noapte a fost derutat din cauza drumului si a luat-o pe langa drum. N-a mai vazut, drumul nu este iluminat."

Localnica: "Putea sa mai moara unul, sa mai moara doi ca sa se faca podul. Nu e semnalizat nimic. A venit dupa aceea si a batut astea, dar in partea cealalta nu a fost nimic."

Localnicii sustin ca abia dupa ce un om a murit, reprezentantii firmei care desfasoara lucrari in zona, au luat primele masuri de precautie si au semnalizat zona corespunzator.

Rudele barbatului decedat sunt decise sa dea in judecata firma care a executat lucrarea in zona.

 Reprezentantii firmei ca sustin ca nu au nicio vina. Nici primarul nu considera ca bezna in care sunt cufundate strazile ar fi fost un factor agravant in accident.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa iar rudele barbatului decedat sunt decise sa dea in judecata firma care sapase groapa.


VIDEO PROTVPLUS.RO