Si-a cautat dragostea si a gasit moartea. Tragedia unei batrane ucise de barbatul cunoscut la matrimoniale

Dată publicare: 16-10-2014 16:56
Dată actualizare: 19-10-2014 06:55


O femeie de 61 de ani din Bucuresti a fost ucisa cu brutalitate dupa ce a trimis un anunt la rubrica de matrimoniale a unui ziar. Asa a cunoscut un barbat cu 20 de ani mai tanar, care avea sa-i fie calau.

Cei doi s-au iubit cateva luni, apoi individul a omorat-o din gelozie si a jefuit-o. I-a luat mai multe bijuterii si lucruri de valoare, pe care le-a vandut. Joi, procurorii l-au dus in apartamentul crimei pentru reconstituire.

"Era o femeie asa de buna. Era singura, ii murise sotul", au spus vecinii.

Acesta a fost cel mai probabil motivul pentru care femeia a trimis un anunt la matrimoniale, prin care anunta ca doreste sa cunoasca un barbat pentru o relatie serioasa. Din pacate, in casa ei a ajuns Florea Cristian Liviu, un individ de 41 de ani, care i-a luat viata.

"Cunoastea victima, a avut o relatie cu ea de cateva luni, a spus ca s-au certat pentru ca ea nu dorea sa mai continue relatia si a omorat-o", a informat Marian Mihoci, Serviciul Omoruri.

Cel care a descoperit oribila crima a fost chiar tatal femeii. Un batran in varsta de 81 de ani care era sa faca un infarct cand si-a vazut fiica moarta. A reusit insa sa sune la politie.

In urma cercetarilor, politistii au descoperit ca din casa femeii lipsesc mai multe bijuterii, un telefon mobil si o tableta. Cand l-au prins, inca mai avea asupra lui o parte din bunuri.

Dupa ce a comis crima, barbatul a iesit pe o alee dintre blocuri, iar de aici s-a dus in statia de autobuz unde a asteptat linistit. Suspectul a fost retinut pentru omor si talharie si daca va fi gasit vinovat poate sta multi ani dupa gratii.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO