Un barbat a ascuns 2.400 de tigari de contrabanda fabricate in Ucraina intr-o icoana. A fost prins de politia din Galati


Ultimul update: Joi 05 Iunie 2014 07:03
Data publicarii: Luni 02 Iunie 2014 13:08
Categorie: Stiri actuale
politie, perchezitii

Politistii de frontiera galateni au descoperit, luni, peste 11.000 de tigari pe care trei persoane au incercat sa le introduca in Romania ascunse intr-o icoana, in borcane cu sos de tomate sau in roata de rezerva a unui autoturism.

Luni dimineata la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, judetul Galati, s-a prezentat pentru formalitatile necesare trecerii frontierei un cetatean cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, pasager intr-un microbuz.

Intrucat barbatul era agitat, inspectorii vamali au facut un control amanuntit in bagajele acestuia, fiind descoperite 2.400 de tigari de contrabanda fabricate in Ucraina. Acestea erau ascunse intr-o icoana pe care barbatul o avea in bagaje.

Tot luni dimineata, la Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier s-a prezentat pentru formalitati la intrarea in tara o femeie de 27 de ani, cu cetatenie moldoveneasca, care se afla intr-un autoturism condus de un conational.

In urma unui control amanuntit in masina si in bagaje au fost gasite ascunse in borcane cu pasta de tomate 720 de tigari Plugaru, pe care femeia intentiona sa le introduca ilegal in Romania.

Conform sursei citate, un alt cetatean cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, a incercat sa introduca in tara tigari de contrabanda ascunse in roata de rezerva a unui autoturism, politistii si vamesii descoprind 8.600 de tigari astfel ascunse.

Cele trei persoane au primit amenzi cuprinse intre 5.000 lei si 7.500 lei, iar tigarile de contrabanda, in valoare totala de aproximativ 4.500 de lei, au fost confiscate.

 

Sursa: Mediafax

Tags: gaalti, tigari, icoana,

VIDEO PROTVPLUS.RO