Scene de groază în Constanța. Tatăl unui copil a amenințat medicii de la urgență cu un pistol

Ultima actualizare: 27-01-2020 17:39

Momente de panică în urgența spitalului județean Constanța, unde tatăl unui copil a amenințat medicii cu pistolul.

Extrem de nervos, bărbatul flutura arma în aer și o îndrepta spre cei aflați în camera de gardă, moment în care mai mulți paznici au sărit asupra lui și au reușit să-l imobilizeze.

Bărbatul susține că fiica lui de zece ani ar fi fost lăsată să aștepte prea mult înainte de a fi consultată. În schimb, conducerea spitalului afirmă că fata nu a stat mai mult de un minut de când a venit cu ambulanța până să fie preluată de cadrele medicale.

Scenele s-au petrecut în noaptea de duminică spre luni în urgența spitalului județean Constanța. Bărbatul, soția acestuia și fiica lor de zece ani au ajuns la spital cu o ambulanță la ora 01.03.

Copila nu se simțea bine, iar părinții erau extrem de îngrijorați. În timp ce fata era deja investigată de medici, paznicii l-au observat pe bărbat că scoate un pistol și un spray paralizant. Atunci l-au imobilizat.

Bărbatul a fost ținut imobilizat până când la spital a ajuns un echipaj de poliție.

Sorin Mocanu, Director executiv firma de pază: „În primă fază și-a ridicat cumva haina, ulterior a scos acel pistol din suport și l-a îndreptat către cine se îndrepta în zona lui, cine îi apărea în față, ca un cowboy ca să spun așa. Pentru copilul eu fac moartea! în ideea în care el eraașa-zis disperat și a acționat ca atare.”

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: „Persoana în cauză a fost imobilizată de către agenții de pază, asupra sa au fost găsite un pistol de tip airsoft dar și un spray lacrimogen.”

Medicii susțin că în timp ce tatăl făcea scandal, copila beneficia de asistență din partea doctorilor. Fișa de internare arată că la doar un minut de la sosirea cu ambulanța, fata de zece ani era deja consultată. Ulterior, copila a fost transferată la spitalul de boli infecțioase.

Dr. Sanda Mihai, medic UPU SMURD Constanța: „A fost un copil febril, adus de ambulanță, însoțit de părinți. Foarte repede părinții, respectiv tatăl a devenit extrem de racalcitrant, a amenințat nu numai personalul, a amenințat în sala de așteptare că pentru copilul lui face moarte de om.”

Bărbatul de 32 de ani este cercetat penal.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO