Un autobuz cu pasageri a luat foc in mers, in Targu Jiu, iar pompierii au intervenit. Care ar fi cauza incendiului

Ultima actualizare: 23-10-2015 07:05

Un autobuz de calatori a luat foc in mers in aceasta dimineata, chiar in centrul orasului Targu Jiu.

Soferul a tras pe dreapta doar dupa ce alti conducatori auto din trafic l-au claxonat si i-au spus ca masina lui arde in partea din spate. In autobuz se aflau, din fericire, numai doi calatori, care au coborat repede, fara sa se intoxice cu fumul din interior.

 

Autobuzul tocmai plecase din autogara de la Targu Jiu si facea o cursa regulata pe un traseu din apropierea orasului. Soferul s-a trezit cu motorul in flacari dupa doar cateva minute.

Sofer autobuz: Am alimentat si apoi a luat foc din drum
Reporter Cum ?
Sofer: De la motor, din mers. Nu am nicio explicatie

Soferul autobuzului a incercat sa stinga singur focul, cu un extinctor, dar pana la urma, doar pompierii au reusit sa stapaneasca situatia.

Florin Codita - ISU Gorj: Cauza va fi stabilita pe parcurs, Incendiul a fost licidat, se lucreza pentru indepartarea elementelor negative ale incendiului.

Ion Mota, reprezentant firma de transport : Se putea o defectiune la instalatia electrica, autobuzul numai ce plecase, are toate verificarile tehnice, o defectiune ce se poate intampla la orice masina din traseu
Reporter: E vreo asigurare care sa acopere asa ceva?
Ion Mota: avem rca, ca toate masinile.

Cel mai probabil, focul a pornit din cauza unui scurtcircuit la instalatia masinii. Vehiculul are acum nevoie de reparatii capitale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO