Ultimul onor pentru capitanul comandor Gabriel Titiana. Ceremonia impresionanta care a avut loc la Baza Militara Aeriana 90

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

O impresionanta ceremonie a avut loc la pranz pe Baza Militara Aeriana 90 Otopeni, in memoria capitanului comandor Gabriel Titiana. Pilotul, ranit grav luna trecuta in accidentul de elicopter de la Sibiu, a murit luni la spitalul de Arsi din Capitala.

Aviatorii militari ai Romaniei pregatesc ultimul zbor pentru Gabriel Titiana. Acestia s-au adunat la Baza Militara Aeriana 90 pentru a-i da un ultim onor.

Sicriul cu trupul neinsufletit al capitanului comandor a fost pus pe catafalc, iar aviatorii militari l-au purtat pe umeri. Deasupra sicriului a fost asezata cascheta acestuia.

A fost o ceremonie pe cat de imprsionanta, pe atat de trista. Gabriel Titiana a fost urcat la bordul unei aeronave militare, care va decola de la Bucuresti cu destinatia Campia Turzii. Este vorba chiar de baza militari de unde Titiana, in urma cu 18 zile, se suia la mansa elicopterului intr-un zbor de antrenament, care s-a incheiat tragic.

A zecea persoana implicata in accidentul aviatic din Sibiu se afla internata la spitalul de Arsi din Capitala, iar medicii se chinuie sa ii salveze viata.

Gabriel Titiana este considerat un erou al Armatei Romane. Elicopterele IAR Puma nu se vor ridica de la sol pana cand nu se va afla cauza prabusirii elicopterului din Sibiu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO