Ultima fotografie postată online de Răzvan Ciobanu, înainte de a muri în accident


Ultimul update: Luni 29 Aprilie 2019 12:01
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2019 10:36
Categorie: Stiri actuale

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci.

Ultima fotografie care a fost postată de creatorul de modă Răzvan Ciobanu pe Instagram este datată 21 aprilie 2019, cu 8 zile înainte să moară în accident.

”Hai că în ritmul ăsta ajung și la #hanuldrumetului #???? am început la #loft la #shade îmi trag sufletul și "om" mai vedea... ” - a scris la acea vreme Ciobanu pe rețeaua de socializare.

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hai ca in ritmul asta ajung și la #hanuldrumetului #???? am început la #loft la #shade îmi trag sufletul și "om" mai vedea... #cardigan @anndemeulemeester_official #shorts @rickowens_drkshdw #triples @balenciaga #glasses @hm #????

O postare distribuită de Razvan Ciobanu (@razvan.ciobanu) pe

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Săcele, a părăsit carosabilul şi a intrat în mai mulţi copaci.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, şoferul a rulat cu autoturismul aproape un kilometru în afara şoselei.

Răzvan Ciobanu era singur în autoturism. 

CITIȚI ȘI: Surse: Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

Surse: Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier
VIDEO PROTVPLUS.RO