Ultima dorinta a unei femei ce a murit din cauza arsurilor a devenit realitate. Fiica ei a ajuns pentru prima data acasa

28-05-2014 19:11


Poveste sfasietoare a unei fetite din Bacau, nascuta prematur. Mama ei, insarcinata in luna a 8-a, a ajuns la spital cu arsuri grave pe corp, posibil provocate de iubitul ei.

Femeia a murit la doua saptamani dupa ce a nascut, iar sora ei i-a indeplinit ultima dorinta si ii va creste fetita, pe Daria Maria.

La 37 de ani, Felicia s-a stins la Spitalul de Arsi din Capitala. La sfarsitul lunii februarie ea a ajuns cu un avion SMURD la Bucuresti, in stare grava, dupa ceea ce parea a fi un atac barbar.

Initial, tanara, insarcinata in luna a opta, le-a povestit medicilor ca, dupa o cearta, sotul ei, care bause peste masura, i-ar fi provocat arsuri grave apoi a sustinut ca, de fapt, ea si-ar fi dat foc. La doua zile de la internare a nascut, prematur, o fetita. A apucat sa o vada o data, apoi copila a fost dusa la un alt spital.

Dupa doua saptamani, Felicia a murit. Cu lacrimi in ochi, si-a implorat rudele sa nu o lase singura pe fetita si i-a ales si un nume: Daria Maria. O nepoata, fata surorii ei, a stat cu Felicia la spital. Si tot familia fetei i-a infiat fetita.

Cum iubitul femeii n-a recunoscut-o pe fetita, sora mamei s-a oferit s-o creasca. Ieri, Daria - Maria a fost externata din Bucuresti, iar matusa ei a ajuns cu ea acasa intr-o comuna din Bacau. In noua familie, Daria va avea trei surori si un frate. Si, mai ales, doi parinti iubitori.

Politistii n-au terminat ancheta care va lamuri ce s-a intimplat cu mama fetitei. Iubitul ei sustine ca este nevinovat.

Insa vecinii femeii au povestit ca iubitul ei era foarte violent. Procurorii il cerceteaza in libertate.

VIDEO PROTVPLUS.RO