Trupa Bring Me the Horizon a făcut senzație la Electric Castle. Reacția publicului

21-07-2019 12:14

Sâmbătă noapte, zeci de mii de oameni neobosiți au dansat și au cântat în fața scenelor de la Electric Castle pe care au urcat nume sonore din țară și de peste hotare.

Și mai toți cei prezenți spun că încă au energie pentru ultima serie de concerte  de duminică seară, care va marca finalul ediției cu numărul șapte.

În a patra seară de festival, trupa britanică Bring Me the Horizon a fost aşteptată cu sufletul la gură. Şi, după ce artiştii au urcat pe scenă, zecile de mii de voci adunate la concert s-au transformat într-un cor imens.

S-a dansat şi s-a cântat fără oprire şi în fața celorlate scene din curtea castelului Banffy. Din marea de oameni, un tânăr i-a acompaniat cu un fluier pe DJ-ii care au mixat rând pe rând.

Spectator: "Eu cred că e din ce în ce mai frumos de la an la an."

Şi Loredana a făcut spectacol. Oamenii au cântat împreună cu artistă, deşi pentru unii prezenţa ei a fost o surpriză.

Loredana: "Wow! Chiar este electric! De la început şi până la sfârşit a fost o energie care s-a acumulat, s-a acumulat şi s-a declanşat şi înspre final a fost absolut ca o erupţie a unui vulcan! La un festival de genul acesta sunt mai mulţi străini şi pentru mine a fost onoare să reprezint ţara mea."

Duminică seară, în fața publicului îşi vor face apariţia trupe renumite - precum Thirty Seconds to Mars, Lucky Chops, Metric şi Șuie Paparude.


VIDEO PROTVPLUS.RO