Troleibuzele din București, scoase din trafic. Anunțul STB


Ultimul update: Sambata 26 Ianuarie 2019 19:58
Data publicarii: Sambata 26 Ianuarie 2019 19:27
Categorie: Stiri actuale
Troleibuz bucuresti

Societatea de Transport București (STB) a decis, sâmbătă seara, să retragă toleibuzele în depouri din cauza condițiilor meteo extreme.

„Din cauza numeroaselor avarii provocate la liniile de contact de condițiile meteo extreme din ziua de sâmbătă, 26 ianuarie 2019, STB SA a dispus retragerea în depouri a tuturor troleibuzelor începând cu ora 16.50 și introducerea unor linii navetă de autobuz numai pentru zonele în care nu existau alternative pentru călătorii liniilor de troleibuz”, precizează STB, într-un comunicat.

Astfel, pentru preluarea călătorilor din zonele în care nu există alte variante de transport public (linii de tramvai sau autobuz) și pentru a fluidiza anumite artere, STB SA a decis înființarea a trei linii navetă de autobuze, care vor circula astfel:

Linia 665 va circula de la terminalul ,,Pajura" până la terminalul ,,Sfinții Voievozi";

Linia 670 va circula de la Bulevardul Basarabia până la terminalul ,,Vasile Pârvan";

Linia 696 va circula de la terminalul ,,Depou Alexandria" până la terminalul ,,Gara de Nord".

„Tot din cauza vremii extreme, în cursul dimineții, STB SA a decis înființarea altor patru linii navetă de autobuze 610, 621, 632 și 641, pentru preluarea călătorilor din stațiile liniilor de tramvai 1,10, 21, 32 și 41”, mai precizează sursa citată.

STB SA precizează că echipele de intervenție STB lucrează pentru ca în ziua de duminică, 27.01.2019, circulația mijloacelor de transport public să revină la normal.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO