Trei oameni de afaceri iranieni au fost atacati de falsi politisti care au incercat sa-i jefuiasca


Ultimul update: Joi 15 Noiembrie 2012 06:44
Data publicarii: Luni 12 Noiembrie 2012 18:59
Categorie: Stiri actuale

Autoritatile din Bucuresti sunt in alerta, dupa ce mai multi indivizi, costumati in politisti, au incercat sa talhareasca 3 cetateni iranieni, langa parcul IOR.

Unul dintre infractori a fost prins, iar politistii sunt pe urmele complicilor. Grav este ca suspectul care a oprit masina iranienilor in trafic era imbracat intocmai ca un politist de la rutiera, singura autoritate in fata careia soferii sunt obligati sa opreasca, daca li se cere acest lucru. Cu alte cuvinte, este aproape imposibil sa ne protejam in fata unui fals agent.

Imaginile au fost surprinse de un martor imediat ce unul dintre cei 4 falsi politisti a fost prins. Are inca pe el o vesta neagra inscriptionata cu "Politia", pe care insa a dat-o jos la cererea agentilor.

Suspectul si 3 complici au oprit in trafic o masina, in zona parcului IOR. Unul dintre agresori era imbracat in haine care imitau intocmai uniforma unui agent de la rutiera si avea inclusiv un baston, cu care i-a facut semn soferului sa traga pe dreapta. Acesta, fara sa banuiasca nimic, s-a conformat si a oprit.

Au coborat mai multe persoane care i-au atacat cu obiecte contondente, incercand sa le fure o geanta.

Victimele, cetateni iranieni, cu afaceri in Bucuresti, s-au aparat cum au putut. Si au primit un ajutor neasteptat de la un angajat al politiei locale.

Legea spune ca trebuie sa oprim masina daca ne face semn un agent de la rutiera. Acesta are cascheta cu banda alba, reflectorizanta, jacheta galbena cu inscriptia politie si pantaloni bleumarin. Atentie, daca persoana care va face semn nu este imbracata in uniforma regulamentara, nu trebuie sa opriti. Sunati la 112.

VIDEO PROTVPLUS.RO