Trei oameni au ajuns la spital dupa ce taxiul in care se aflau a lovit un copac si a luat foc. Pasagerii, ajutati de martori

13-02-2016 07:58

Un accident grav a avut loc vineri la iesire din Bucuresti, pe DN1. Un taximetru in care erau doi clienti a iesit de pe sosea si a lovit puternic un copac.

Soferul si pasagerii au suferit rani grave si au fost scosi din automobil de martori.

Reactia rapida a oamenilor le-a salvat poate viata pentru ca, in scurt timp, masina a luat foc si a fost cuprinsa de flacari violente.

Taximetristul si cei doi clienti se indreptau dinspre Bucuresti in directia Otopeni. Cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, soferul a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si a rupt un copac.

Speriati, martorii s-au mobilizat pentru a-i salva pe oamenii care erau in automobil.

plutonier Matei Georgian, ISU Bucuresti: "A fost un accident in care au fost surprinse trei victime. Se pare ca acestea au reusit sa se evacueze cu ajutorul unor cetateni aflati in zona, inainte de izbucnirea incendiului autoturismului."

In tot acest timp, altii au sunat disperati la 112 pentru a chema ajutoare. Zona a fost imediat impanzita de salvatori. O tanara, clienta in taximetru, a fost grav ranita, asa ca medicii au intubat-o si au transportat-o la spital. Tot acolo a ajuns si baiatul cu care era, dar si soferul masinii. Ambii au suferit leziuni serioase.

plutonier Matei Georgian, ISU Bucuresti: "Ne-am deplasat la locul interventiei cu doua mobile, apa si spuma incadrate, un mobil de descarcerare. Am solicitat in sprijin trei autospeciale ambulante. Incendiul s-a manifestat cu flacara violenta asupra autoturismului."

In timp ce ranitii primeau ingrijiri, pompierii au stins incendiul care a cuprins autoturismul. Din primele cercetari, se pare ca focul ar fi pornit de la instalatia GPL a masinii. Acum, politistii urmeaza sa refaca filmul accidentului.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO