Trei morti, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren. Soferul ar fi incercat sa ocoleasca bariera de semnalizare

Dată publicare: 09-12-2015 08:37
Dată actualizare: 12-12-2015 00:19


Trei barbati au murit, iar un altul este in stare grava la spitalul judetean din Brasov, dupa ce masina in care se aflau a fost izbita in plin de un tren, in localitatea Zarnesti.

Impactul a fost atat de puternic, incat autoturismul a fost proiectat la 20 de metri distanta, intr-o rapa. Din primele cercetari, vinovat pare sa fie soferul care nu s-a asigurat la traversarea caii ferate. El se numara printre cei care s-au prapadit.

Cei patru barbati erau colegi de munca si mergeau la o lucrare, intre Zarnesti si Vulcan. Soferul autoturismului nu a oprit la semnalele acustice si luminoase. Mecanicul trenului spune ca a vazut masina pe calea ferata, dar nu a reusit sa evite impactul.

Cativa localnici au sunat de urgenta la 112 si in scurt timp mai multe echipaje de salvare au sosit la fata locului. Din pacate, dintre muncitorii care aveau intre 50 si 58 de ani, doar unul mai era in viata. Si acela este in stare grava.

Martorii povestesc ca la ora producerii accidentului, in zona a fost ceata densa. Este foarte probabil ca, din acest motiv, soferul sa nu fi vazut nici trenul care se apropia si nici semnalele luminoase de avertizare.

Anchetatorii ajunsi la fata locului au inceput cercetarile si au constatat ca vinovat de tragedie este chiar soferul.

Masina a fost ridicata cu o automacara, iar traficul s-a desfasurat pe un singur sens, sub supravegherea politistilor, timp de doua ore.
 

Tags: accident, tren, masina,


VIDEO PROTVPLUS.RO