Trei biciclete care valorau 15.000 de euro au fost furate inaintea unui concurs de la Cluj. Politia crede ca au avut un pont

Ultima actualizare: 01-05-2014 07:01

Incident stanjenitor petrecut la Cluj, inaintea unei competitii de ciclism. 3 sportivi foarte buni au ramas fara bicicletele de concurs, care valorau peste 15 mii de euro.

Acestea au furate la pont. Doi dintre ciclisti au intrat totusi in cursa, unul cu o bicicleta imprumutata, iar celalalt cu una de rezerva.

Razvan Juganaru din Bucuresti este multiplu campion national la ciclism, cu peste 12 titluri castigate in ultimii ani. Beti si Monica sunt de asemenea sportivi cu multe medalii in palmares. Cei trei au mers in acest weekend la Cluj la o competitie si evident si-au luat cu ei si bicicletele: una in valoare de 8 mii de euro, doua de aproape 4 mii. S-au cazat la un club sportiv, insa pentru ca in camere nu au avut suficient spatiu, le-au inchis in camera receptiei.

"Duminica dimineata am descoperit ca ni s-au furat bicicletele adica noi dormeam si a venit mecanicul. Noi din asta traim, nu suntem multi sportivi de performanta", spune Razvan Juganaru.

In ciuda incidentului doi dintre campioni au intrat totusi in concurs si au reusit sa se claseze pe locurile 5 si 6. Beti, a abandonat de la inceput desi avea sanse reale la podium.

"M-am antrenat mult pentru acest concurs, cinci zile din saptamana cate doua trei ore, si pe sosea si in padure", a spus si Beti.

Sportivii sunt convinsi ca hotii au actionat la pont. Au intrat in aceasta camera si au furat doar bicicletele scumpe in valoare de 15.000 de euro, desi in incapere erau mult mai multe biciclete, cele ieftine au ramas neatinse. Cel mai probabil vor incerca acum sa le vanda pe piata neagra.

"O bicicleta de 14.000 de lei in magazin, pe piata e undeva la 3.000 de lei", explica Mihai Istrate, manager al unui magazin de biciclete.

Politistii cerceteaza cazul. Ei spun ca bicicletele nu au fost scoase din tara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!