Tragedie pentru o femeie din Braila. In prag de sarbatori, a vrut sa curete geamurile, insa a cazut in gol

Ultima actualizare: 16-12-2014 00:09
braila

Soarta a fost cruda cu o femeie de 55 de ani din Braila, angajata la un centru medical din oras.

In prag de sarbatori, a vrut sa curete toate geamurile si, cu toate ca facea asta de ani de zile, s-a dezechilibrat si a cazut in gol de la etajul 1. Lovitura suferita la cap i-a fost fatala, iar medicii ajunsi la fata locului n-au mai putut s-o salveze. Inspectorii ITM au declansat o ancheta.

Vrednica din fire, femeia s-a apucat de curatenia generala pentru sarbatori din timp. Era angajata la centrul medical, iar vineri a vrut sa stearga geamurile de la un balcon, situat la etajul intai. S-a urcat insa pe o scara, spun colegii, si este foarte posibil ca aceasta sa-i fi fugit de sub picioare. Astfel, sa fi plonjat in gol aproximativ 5 metri.

Cea care a gasit-o prabusita pe caldaram a fost o femeie. Ea a alertat cadrele medicale de la locul de munca al victimei. O ambulanta a fost solicitata in scurt timp la fata locului, dar medicii n-au mai putut decat sa constate decesul.

"In timp ce lucra la etajul 1 la curatenie, cu geamul deschis, pe fereastra s-a dezechilibrat si a cazut. Facem cercetarile impreuna cu politia si in functie de rezultatul cercetarilor vom da rezultatul ulterior", a explicat inspectorul general ITM Braila.

Din punct de vedere al anchetatorilor, nu exista alta suspiciune: suicid sau crima.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO