Trafic ingreunat in Pasul Tihuta, unde a nins abundent. Sofer: "Nu e curatat drumul, ca de obicei i-a luat pe nepregatite"

Ultima actualizare: 07-02-2016 07:01

Doar ultimele cateva zile au semanat cu primavara: iarna si-a amintit ca e, totusi, inca februarie. A nins joi din nou la munte. Pe unele sosele se circula greu, iar echipele de la drumuri au iesit la lucru.

Precipitatiile continua pana vineri dimineata si vom avea din nou temperaturi negative. In Pasul Tihuta pe DN 17 - drumul ce leaga Moldova de Ardeal - s-a circulat ca-n plina iarna. A nins abundent, iar drumarii au avut de furca din cauza vantului care imprastia zapada.

Sofer: "Cam greu ca drumarii abia acum au inceput sa mearga, au mers 3 la vale, dar pana acum nu am umblat. Am cauciucuri noi de iarna si m-am descurcat."

Sofer; "Destul de greu, nu e curatat drumul, ca de obicei i-a luat pe nepregatite. Bine ca nu-i inghetat, inca e bine."

Unii soferi au fost nevoiti sa traga pe dreapta pentru a-si curata parbrizele pline de gheata intrucat stergatoarele nu mai faceau fata.

10 masini de deszapezire raman in actiune in zona Pasului Tihuta pana vineri la ora 8, cand expira informarea meteo de ploaie, lapovita si ninsori. Temperaturile minime vor fi negative in aceasta noapte si dimineata, dar de duminica vremea se incalzeste din nou.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO