Tentativa de jaf armat la o banca din Capitala: personalul a fost audiat. Oricine are informatii e rugat sa sune la 112

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
Tentativa de jaf armat la o banca din Capitala. Po...
Tentativa de jaf armat la o banca din Capitala: pe...

Un jaf, care la prima vedere parea organizat ca-n in filme, a fost ratat la mustata in viata reala. S-a intamplat la o banca din sectorul 3 al Capitalei.

 

Acolo a intrat un barbat mascat, inarmat cu un pistol, care i-a cerut unei angajate, toti banii din casa. Fara sa se piarda, aceasta a apasat, butonul de panica. Autoritatile il cauta si la aceasta ora, pe talhar, prin tot Bucurestiul.

Barbatul a intrat in banca imediat ce s-a deschis sucursala. Fara sa stea pe ganduri, individul cu fata acoperita a scos pistolul, cel mai probabil unul cu bile, si a mers tinta la casiera bancii.

In timp ce paznicul parea depasit de situatie, personalul bancii a apasat butonul de panica si in momentul in care alarma a inceput sa sune, individul a rupt-o la fuga fara sa mai ia niciun ban.

Diana Sarca, purtătorul de cuvant al Politiei Capitalei: "Avea asupra sa un pistol. A amenintat personaluil iar in momentul in care casiera a apasat butonul de panica acesta a fugit""

Totul a durat mai putin de un minut, spun achetatorii, asa se face ca paznicul nici nu a avut timp sa reactioneze. La ora la care s-a produs tentativa de jaf, in sediu nu se afla niciun client asa ca singurii care pot da detalii politistilor despre cele inamplate sunt angajatii.

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei: "Ar fi vorba despre un barbat de aproximativ 1, 80 inaltime , imbracat in haine de culoare inchisa si care ar fi avut fata acoperita. nu se inregistreaza victime sau pagube materiale"

Importante forte de politie au fost mobilizate la banca de pe bulevardul Nerva Traian.

La fata locului au ajuns si politistii insa individul fugise demult. Anchetatorii au adus si un caine de urma in speranta ca acesta ar putea sa refaca traseul talharului.

Politistii au izloat imediat zona. Criminalistii vor preleva amprente din banca apoi vor lua hard-disk-urile care contin imaginile de pe camera de supraveghere

Personalul din sucursala este inca audiat iar in zilele urmatoare va fi cautati posibili martori. Politistii ii roaga pe cei care au informatii despre cele intamplate sau despre pistolarul fugar sa sune de urgenta la 112.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO