Tată și fiu, rătăciți lângă lacul Tarnița din Cluj. Au petrecut noaptea pe terasa unei cabane

Ultima actualizare: 22-05-2019 17:32

Peripeţii primejdioase pe creste de munte, trăite de un bărbat şi fiul său de 9 ani, care s-au rătăcit lângă lacul Tarnița, judeţul Cluj.

Mama băieţelului este cea care a anunţat disperată la 112 că soţul şi fiul ei nu au mai ajuns acasă, iar poliţiştii, jandarmii, salvamontiştii şi voluntarii au pornit imediat pe urmele lor.

Tatăl şi fiul său de 9 ani au plecat într-o drumeţie pe munte, din localitatea Agarbiciu către Piatra lui Dan. După câteva ore de plimbare, au vrut să se întoarcă acasă dar, din cauza vremii nefavorabile nu au mai reuşit să găsească drumul. Au ajuns, din fericire, pe terasa unei cabane unde au stat până dimineaţa, când s-au îndreptat către la o pensiune.

Nu au putut contacta pe nimeni în tot acest timp pentru că au rămas fără baterie la telefon. Între timp însă, alarmată, soţia bărbatului a sunat la 112. Toată noaptea, poliţiştii, pompierii, jandarmii montani, salvamontiştii şi voluntarii CERT i-au căutat pe cei doi, fără să reuşească să dea de ei.

În final, bărbatul şi fiul său au reuşit să anunţe, de la pensiunea respectivă, că sunt bine.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO