Motociclistul ucis de masina detinuta de fotbalistul Ciprian Marica a fost inmormantat sambata

Ultima actualizare: 09-07-2013 06:52

A fost cea mai neagra zi pentru toti cei care l-au cunoscut pe Andrei Mot, motociclistul angajat la Ambasada Statelor Unite la Bucuresti, ucis intr-un accident.

Tanarul, lovit acum trei zile de masina care apartine fotbalistului Ciprian Marica, la volanul careia se afla un prieten al sportivului, a fost inmormantat. L-au plans angajatii ambasadei, alaturi de parinti si prieteni.

Andrei implinise 27 de ani cu doua saptamani inainte de nenorocire si avea planuri mari.

Andrei Mot a fost condus sambata pe cel din urma drum de toti cei care l-au cunoscut, au copilarit sau au lucrat alaturi de el. In semn de solidaritate, mai multi motociclisti din Capitala au insotit cortegiul. Cu totii aveau lipite pe motociclete poze cu Andrei.

"A avut ghinion. Multi nu ne vad in trafic deloc. Am facut un anunt pe Facebook in semn de loialitate. Chiar daca nu ne cunoastem, era bine sa fim aici, sa ne sustinem", a spus un motociclist.

Prietenii si-au amintit sambata cu lacrimi in ochi despre un tanar vesel, ambitios, care iubea viata si sportul. Pe langa pasiunea pentru motoare, Andrei era legimat la un club de arte martiale, iar de curand isi luase licenta pentru a fi antrenor de fitness.

In semn de ramas bun, colegii si reprezentantii Ambasadei Americii la Bucuresti, acolo unde Andrei lucra de 7 ani, au venit si ei sambata la biserica, unde au depus coroane de flori.

Andrei locuia cu prietena lui, iar in primavara anului viitor urma sa se casatoareasca.

Insa, acum trei zile s-a intamplat tragedia. Mergea spre munca pe soseaua Iancu Nicolae din Pipera, cand s-a lovit de masina care apartine atacantului Ciprian Marica, condusa de un prieten al acestuia. Soferul a iesit dintr-un complex rezidential, fara sa se asigure, spun politistii. Acum il cerceteaza pe cel de la volan pentru ucidere din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO