Tânărul care a ucis 5 oameni într-o stație de autobuz din Brăila a fost eliberat după nici 3 ani


Ultimul update: Joi 07 Martie 2019 10:19
Data publicarii: Joi 07 Martie 2019 10:13
Categorie: Stiri actuale
sofer braila

Tânărul care în aprilie 2016 a omorât cu mașina 5 oameni într-o staţie de autobuz din Brăila a fost eliberat condiţionat din închisoare.

Marius Negoiță, în vârstă de 29 de ani, a fost eliberat în februarie 2019 de Judecătoria Brăila, informează obiectivbr.ro.

“Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Negoiţă Marius. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului.”

Presa locală relatează că eliberarea acestuia a fost semnalată de un localnic după ce l-a văzut pe stradă.

Vestea că Negoiță a fost eliberat condiționat după nici 3 ani a stârnit revoltă în rândul rudelor victimelor. Bărbatul a primit iniţial o sentinţă de 5 ani, redusă apoi la 4 ani pentru că a fost scăzută perioada în care a fost în arest la domiciliu.

Practic, bărbatul a ispăşit în spatele gratiilor mai puţin de 3 ani de închisoare: doi ani în după gratii (februarie 2017-februarie 2019) şi aproape 10 luni în arest la domiciliu şi arest preventiv (aprilie 2016-februarie 2017). 

“Nu mi se pare ceva normal, i s-a dat puţin şi nici măcar atât nu a făcut. Cum a putut Judecătoria să îl elibereze condiţionat...este un criminal...cum îl pot vedea eu pe stradă fericit când ştiu că mi-a omorât mama, fiinta ce o iubeam cel mai mult...justiţia e oarbă şi nedreaptă... ar trebui închis, nu eliberat...a omorât oameni...Şi el e liber acum....Nu este drept. Ar trebui închis din nou”, a spus revoltată fiica Mirelei Iosub, o femeie de 41 de ani, victimă a accidentului.

În aprilie 2016, bărbatul conducea cu viteză foarte mare pe un bulevard din Brăila. A vrut să evite un alt vehicul şi a tras de volan, iar maşina sa a intrat în forţă într-o staţie de autobuz în care se aflau cinci oameni.

Persoanele care și-au pierdut viața în accident sunt patru femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 37 și 41 de ani.

Sursa: obiectivbr.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO