Tanar prins cu explozibil pe acoperisul stadionului, la Petrolul-Steaua. Suporteri retinuti dupa scandalul de la meci

18-05-2014 18:58


Fluierul de final al meciului Petrolul-Steaua, desfasurat sambata seara la Ploiesti, a declansat incidente intre jucatori. Partida s-a incheiat cu 0 la 0, moment in care jucatorii Petrolului s-au repezit la fotbalistii Stelei.

Nici microbistii nu au stat mai linistiti: in confruntari, galeria Stelei a rupt un gard si mai multe scaune. La sectiile de politie au ajuns, in final, 12 suporteri ai echipei Petrolul.

Inaintea inceperii meciului, suporterii Petrolului au incercat sa taie calea spre stadion galeriei Stelei. Politistii si jandarmii i-au calmat, insa 12 dintre ei tot au ratat partida si au ajuns la sectie.

Un tanar de 24 de ani a fost prins pe acoperisul stadionului cu un arsenal de materiale explozibile si fumigene. Jandarmii au avut informatii ca microbistul voia sa arunce petardele in timpul meciului, asa ca au intervenit la timp.

Subinspector Georgian Dragan, purtatorul de cuvant al IPJ Prahova: "In cauza se va intocmi dosar penal".

La finalul meciului, incheiat cu egalitate, 0 la 0, jucatorii echipei gazda s-au repezit in mijlocul terenului, la fotbalistii Stelei, nemutumiti ca sarbatoreau scorul final.

VIDEO PROTVPLUS.RO