Scenariu demn de Hollywood in Dolj. Un tanar a comandat uciderea tatalui sau, iar apoi si-a consolat mama indoliata

Ultima actualizare: 14-09-2014 07:12

Asasinat la comanda in Dolj. Politia a arestat un tanar de 18 ani care a platit unui prieten 35.000 de euro ca sa-i omoare tatal.

UPDATE 19:00 Fiul adoptiv a apelat la un prieten cu doi ani mai mare si impreuna l-au convins pe un al treilea sa comita oroarea. Instigatorul i-a promis criminalului 35 de mii de euro, asa ca acesta n-a stat pe ganduri, iar in noaptea de 15 spre 16 august, dupa petrecerea de Sfanta Maria, a intrat in casa victimei si n-a avut mila.

Timp de o luna, fiul victimei, cel care a comandat asasinatul, a stat acasa si si-a consolat mama indoliata. Politistii au facut miercuri mai multe perchezitii, in urma carora au dus la audieri 8 persoane. Asa au ajuns la cei 3 tineri care au complotat.

Baiatul care a platit pentru moartea tatalui sau are 18 ani si a fost infiat cand avea numai cateva luni. Familia in care a crescut baiatul este una instarita si are mai multe afaceri cu fier vechi. Criminalul platit are si el tot 18 ani si provine dintr-o familie saraca. In fata anchetatorilor, baiatul a recunoscut fapta spunand ca nu a primit inca niciun ban din suma promisa.

Cei trei risca 25 de ani de inchisoare. Cel care a comandat asasinatul si-a consolat mama, timp de o luna. Cel care a fost platit pentru asasinat si-a continuat scoala si si-a dat corigentele pentru a trece in clasa a 11-a. Totul a iesit la iveala dupa ce ofiterii de la SRI le-au ascultat telefoanele celor trei, in timp ce acestia vorbeau despre crima.

Scenariu de film in judetul Dolj

Politistii l-au retinut miercuri seara pe baiat, dupa 3 saptamani de la crima. Atunci, tatal baiatului a fost gasit injunghiat intr-o colonie de romi de langa Craiova. Politistii spun ca motivul crimei premeditate ar fi fost banii.

Scenele teribile s-au petrecut in zorii zilei de 16 august, intr-o familie instarita de romi din Dolj. Miercuri, politistii au facut cinci perchezitii in localitate, in urma carora opt persoane au fost duse la audieri.

In urma declaratiilor facute in fata anchetatorilor, a iesit la iveala totul. Cel tocmit de fiul barbatului pentru a-i omori tatal a mai avut un complice, iar asasinii si-au recunoscut faptele afirmand, in plus, ca nu au primit niciun ban din suma promisa.

Potrivit anchetatorilor, tanarul ar fi vrut sa preia afacerile cu fier vechi ale tatalui sau. Cei trei suspecti au fost arestati miercuri seara pentru 29 de zile. Ei sunt acuzati de crima cu premeditare, omor deosebit de grav cu interes financiar si complicitate si risca pana la 25 de ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO